torstai 7. elokuuta 2014

Tekninen paita

T-paidat - Varusteleka.fi

Eratukusta t-paitoja joka tilanteeseen. T-paitoja ulkoiluun, urheiluun, retkeilyyn, kalastukseen ja metsastykseen! Belle naisten tekninen t-paita. ADIDAS Miesten tekninen t-paita Toimitustavat. Adidas-T-paita. Kosteutta hylkivaa ja hengittavaa Clima-Lite-polyesterineulosta. Katso tuotenumeroluettelo. TOIMITUS n.4-10 arkipaivaa. SKIN tekninen pitkahihainen t-paita pienella vetoketjulla. Soveltuu treeniin ja myos vapaa-aikaan, variefektit, muotoilu ja.

Tekninen T-Paita100% hengittavaa polyesteriaLaatu: 1040 Polyester meshKantattu paantieRaglanhihatHihoissa ja helmassa tasosaumatHelma takaa. Perusmallinen pyoreakauluksinen puuvillainen T-paita Saksan Bundeswehrin nykyisella Kosteutta siirtava, nopeasti kuivuva tekninen T-paita. Mika parasta. T-paidat ja topit, always special prices for T-paidat ja topit and Vaatteet. Miehille on tarjolla lyhythihaisia teknisia paitoja ja T-paitoja, joissa on brodeeraus. T-paita Pro Running, sininen/valkoinen Tekninen naisten T-paita Vesta, valko/ punainen. 29,90 € Tekninen pitkahihainen paita Echo, valko/sininen. 34,90 €. Brittiarmeijan tekninen t-paitamallin aluspaita O-kauluksella. Vareina vihrea, ruskea ja hiekka. Hyva paita seka juhlaan etta arkeen! Max. 2kpl kirjetoimitus myos. TOIMITUS n.4-10 arkipaivaa. SKIN tekninen t-paita pienella vetoketjulla, lyhyet hihat. Soveltuu treeniin ja myos vapaa-aikaan, variefektit, muotoilu ja. Tekniset t-paidat ja pikeet. Tekniset 100% polyester paidat urheiluun ja aktiiviseen vapaa- aikaan. Paidat ovat hyvin hengittavia ja kuivuvat nopeasti. Etusivu » Tekstiilit » Mizuno pitkahihainen tekninen paita. Tekstiilit 12 / 15. Mizuno pitkahihainen tekninen paita. 36.00€. Toimitusaika. 4. Huhtikuu Tekninen paita paras tanssipaita,puuvilla ei hengita kunnolla.Itse kaytan teknisia kauluksellisia paitoja tanssiessa,hyvin vetaa kosteuden. 7. Kesakuu Paavo Nurmi Marathonin kaikki osallistujat saavat Asicsin teknisen juoksupaidan. Asics on Paavo Nurmi Marathonin virallinen. Naisten Extrapitka pitkahiha t-paita 14.00 EUR. Suosittelemme! Heavy-T RSX Printer 5.90 EUR. Suosittelemme! Clique Active-T tekninen t-paita. Clique. Ennakkolippu.com Isku-Volley tekninen paita - PRO-ONE High-function tekninen paita Iskun logolla. Erinomainen urheilu- ja treenipaita. Valkoisessa paidassa. Discraftin tekninen lyhythihainen t-paita poistaa kosteuden iholta ja soveltuu kisakayttoon mainiosti. Rinnassa Buzzz-logo ja selassa Discraft-logo. Tekninen Musta Team t-paita. Duosportista loydat nyt myos muita team tuotteita seka textiileja.

Mizuno pitkahihainen tekninen paita / Tekstiilit / Fellfox

Polypropyleenilla (PP) on eras poikkeuksellinen ominaisuus: se poistaa kosteutta ja on hengittava, joten se pitaa kehon kuivana liikunnan aikana. PP. Ylivoimainen, kun haluat kuivan ja raikkaan olon. Edistyksellinen UV-suojattu T- paita antaa erittain hyvan kosteudensiirron kuumassa. Voit luottaa viileaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.