torstai 7. elokuuta 2014

Leikkimokki kannustalo

Onko 4 m2 leikkimokki liian pieni?! - Aihe vapaa - Keskustelu

29. Elokuu Suosittuja kotimaisia leikkimokkimalleja ovat Satu leikkimokki, Juulia leikkimokki ja Kannustalo leikkimokki. Leikkimokkien hinta riippuu. 2. Helmikuu Kannustalon mokkiin, joka tulisi elementteina ja ilman kattohuopaa. Ekta ry tekee vuosittain leikkimokit Lappeenrannan sataman mokkikylaan. 14. Heinakuu Myydaan kaunis Kannustalo leikkimokki. Leikkimokki on maalattu harmaa/ valkoiseksi. Mokin ulkomitat ovat 243 cm x 170 cm ja harjan korkeus.

Heinakuussa pyysimme Kannustalon asiakkaita lahettamaan meille Kannustalo-selfieita. Itse kukin sai tykonaan valita, onko itsekin mukana kuvassa vai. 27. Huhtikuu Aika kalliita tuntuvat leikkimokit olevan toisaalta valmis paketti varmaan helpottaisi ja saastaisi aikaa tuntuvasti Kannustalolla olisi ihana n. 2. Kesakuu Ensiviikolla pitaisi tulla toinen rahtikuljetus Kannustaloilta, nimittain leikkimokki. Tykastyin Kannustalojen leikkimokkiin ja tilattiin se sielta. Onnelin ja Annelin leikkimokki - Kotoa Kotiin by Kannustalo. 29. Kesakuu Kannustalolla on uutuus moderni leikkimokki. Ei hullumpi vaihtoehto yhtaan, itseasiassa tykkaan ja paljon. Hintaa mokilla on 1700€. Mokissa. 27. Toukokuu Valkoisen Harmajan leikkimokki on Kannustalon mallistosta, perusmallia hieman isompi ratkaisu. Pari vuotta sitten Kannustalolla oli tehtaan. Taytyyhan jokaisen tyton leikkimokissa olla kristallikruunu :). #leikkimokki # playhouse #kannustalo #lekstuga #kidsplayhouse#nordal#kristallikruunu # sisustus. 4. Kesakuu Tanaan ikuistin meidan leikkimokin elamaa ja sydanystavysten. terden sivurimoitusidean sain jostakin Kannustalon (superkalliista) mokista. 24. Kesakuu Seka leikkimokit etta crossfit-kentta sijoittuvat puistoon tilapaisesti ja ne Leikkimokkien valmistaja Kannustalo Oy tiedottaa leikkimokkien. 9. Heinakuu Leikkimokit ovat tyyliltaan samanlaisia kuin puutalo, jonka Kannustalo rakensi Marjatta Kurenniemen kirjoihin perustuvaa Onnelin ja Annelin. 25. huhtikuu Paino 50 kiloa. Varina kokonaan harmaa tai mustavalkoinen. Maja maksaa 649 e. Myynti Kannustalo Oy. Suunnittelija: Visualisti, stylisti ja Time. 9. Elokuu Leikkimokin arkkitehtuuri on royhkeasti kopioitu Kannustalolta. Rakennusvaiheessa paatoksiin ovat lisaksi vaikuttaneet kaytettavissa olevan. 17. Kesakuu Vaari kiinnitti leikkimokkiin tutulla puusepalla piirustustemme mukaan Kehykset ovat samaa Kannustalon koristelistaa, kuin talossakin. 20. Heinakuu Valmiita leikkimokki elementteja emme aio ostaa, vaan se tehdaan Leikkimokki Sani ja Kannustalon leikkimokki ovat ulkomuodoltaan.

PASTELLIMAJA: LEIKKIMOKISSA KUHISEE

Kiinnostaisi tietaa mitka ovat mielestanne Kannustalojen plussat ja miinukset? kannustalolistaa ja jamista on jo rakennettu jatekatos, rempattu leikkimokki. 22 May Maja-leikkimokki ajatuksesta tehda myos kaupunkiin sopiva leikkimokki joka olisi helppo koota, Myynti: Kannustalo Oy / www.kotoakotiin.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.