tiistai 12. elokuuta 2014

Hierontatuolit

Hierontatuolit - Hoitotarvikkeet - Tuotteet - Infinita Oy

Kolikolla toimiva hierontatuoli on tarkoitettu julkisiin tiloihin asiakaskayttoon. Hierontatuoli toimii 1€ kolikolla. Aika ja kolikkojen maara saadettavissa. Vertaa Obh Nordica 6092 HIERONTATUOLI SHIATSU TOTAL CONTROL hierontatuolien hinnat, kaupat ja arvostelut. Obh Nordica 6092 HIERONTATUOLI. Hierontatuolit eivat ole koskaan aiemmin tarjonneet nain yksiloitya hierontaa eri kayttajille riippumatta kayttajien pituudesta tai muista kehon mitoista. Panasonic.

KuntoHelmixissa voit rentouttaa lihaksia hierontatuolin 4 eri perusohjelmalla. Perusohjelmien kesto on 20 minuuttia. Valittavana ovat: 1. Virkistava ohjelma 2. Hierontatuolit. Jarjestele Sijainti. Sijainti, Nimi Hierontatuoli light. Lisaa ostoskoriin. Hierontatuoli light Hierontatuoli FLAG. pikakatselu. Hierontatuoli FLAG. 10 Kpl erilaista hierontaohjelmaa. Mm. pyoritys, taputus, painanta, S-muotoinen hieronta, iskutyyppinen hieronta seka naiden yhdistelmia. Jalkatuessa. Gymstick hierontatuoli on kevyt kokoontaitettava hierontatuoli, joka on suunniteltu kotikayttoon. Hierontatuolissa ja vuoteessa kaytetaan erimuotoisia, eri taajuuksilla ja voimakkuuksilla toimivia varahtelijoita, jotka vaikuttavat koko elimistoon, aiheuttaen. Hierontatuolit. Gymstick hierontatuoli. 124.00 € (sis.alv. 24%) tai alk. 6.67 €/kk. MSG-CHR-G. Suurenna kuva. Gymstick hierontatuoli. Kevyt kuljettaa mukana. Chill Go hierontatuolimateriaalina helppohoitoinen, korkealaatuinen keinonahkaShiatsu hieronta, eri hierontakohdatlampotoimintokayttosaadin. Rentoudu hierontatuolin avulla tai lievita niska-hartiakipuja Shiatsu- hierontalaitteen avulla. Hemmottele jalkoja hierovassa jalkakylvyssa ja lammita kireita. Toivottelee Panasonic Hierontatuolit. Viela ehtii saamaan laadukkaan hierontatuolin Jouluksi kotiin! Panasonic Hierontatuolit updated their cover photo. 20. Tammikuu Mies loysi taydellisen syntymapaivalahjan itselleen – nimittain hierontatuolin, josta han oli haaveillut jo pitkaan. Nyt se oli sopivasti. Kannettava hierontatuoli terapeuteille, jotka tarvitsevat kannettavan hoitoalustan. Tuoli on helppo taittaa kasaan. Taydellinen valine yrityksissa, kotona. Rentoutushuone on rentoutumiseen ja rauhoittumiseen seka aistien tuntemuksia varten suunniteltu uniikki tila. Rentoutushuoneessa yhdistyvat rentouttamista. 23. Maaliskuu Pari vuotta kaytossa ollut taysin virheeton ja ehja hierontatuoli. Myydaan tilanpuutteen vuoksi. Taku Hinta: 1100 Euro. Myyn HIERONTATUOLI, osasto Terveydenhoito, Kauneus ja terveys, ilmoitus 14457152.

Hieronta - Terveys ja hyvinvointi - Gigantti

”Inada-hierontatuolit ovat hieno osoitus siita, miten nykyteknologiaa voidaan hyodyntaa omaan hyvinvointiimme. On ollut ilahduttavaa omakohtaisesti todeta. Tassa artikkelissa auttaa sinua navigoimaan markkinoille hieronta tuolit, ymmartamaan tekniset ominaisuudet ja erot mallien eri valmistajilta, ja muotoilla omat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.