perjantai 25. huhtikuuta 2014

Tyylikas keittio

Toimiva keittio ja tyylikas koti - Ideal-keittiot

25. Tammikuu Moderni keittio, jossa yhdistyy lammin puu ja minimalistinen valkoinen. Erilaisten puusavyjen yhdistaminen yksivaristen kiiltavien pintojen. Joka asunnossa on kodikkaan oloinen tyylikas keittio. 4. Helmikuu Olisi ihana sellainen simppeli keittio missa ei ole mitaan turhaa :) Ruokailutila voi Ihanan minimalistinen ja tyylikas keittio! Tuo uusin deko on.

Tyylikas musta tuo keittioon luksuksen tuntua. 30.09.2011 Kodit. KENEN KEITTIO : Lauran, Teemun ja Topin, 9 kk, keittio ja ruokailutila 22,40 m2. Aktiivisen perheen uudesta kodista haluttiin kaytannollinen ja hyvannakoinen. Toimiva keittio oli lahtokohtana tahan. 23. Huhtikuu Raija ja Pertti Nurmi ovat asuneet jo yli kolmekymmenta vuotta kunnostamassaan vanhassa puutalossa Haminan Pikkuympyrakadulla. Ammattilaisen tekema keittio on kestava, turvallinen ja yksilollisesti sinun Nykyaikainen keittio on tyylikas, tunnelmallinen, toimiva tai jotain silta valilta. 29. Heinakuu Inno -sisustusohjelmassa remontoidaan kerrostalon keittio. Haastavan suunnittelusta tekee se, etta keittion ylapuolelle tulisi mahduttaa parvi. 16. Syyskuu Alykas Epoq-keittio – tyylikas ja kaytannollinen keittiomallisto, alykkaat kodinkoneet ja viihtyisyytta lisaava aanentoisto. Uutinen -09-16. Neljan Sepan puusepanverstas toteuttaa perinteiseen puusepantaitoon pohjautuvia keittiokokonaisuuksia, joissa tyyli ja viimeistelytaso nayttaytyvat vanhanajan. Keittio kodinkoneet Seuraava. Keittio, jossa valkoiset ovet, harmaat laatikot ja harmaanvihreat kodinkoneet. VEDDINGE Skandinaavisen tyylikas keittio. Sopii keittion sisustukseen. Tyylikasta valoa. Upotetussa kahvassa on jaansininen valo, joka sopii hienosti kaapin teraspintaan. Myos pakastimen valo on. Loydat tuhansia kuvia aiheesta Tyylikas Sisustus Pinterestissa – visuaalisessa kirjanmerkkityokalussa, jolla on helppo ottaa loydot talteen. Lisaa aiheesta:. Huvila on tyylikkaasti sisustettu ja erittain hyvin varusteltu. Itseani ilahduttaa erityisesti toimiva ja kaunis keittio. Hyvinvarusteltu ja tyylikas keittio. Hyvinvarusteltu. 18. Elokuu Ulkonako / Ulkonaollisesti musta keittio tuo tilaan ryhdikkyytta Teidan keittio on kylla yksinkertaisen tyylikas, ei liikaa mitaan vaan juuri. 15. Elokuu Yksinkertaisen tyylikas Puustelli-keittio. Hameenlinnan asuntomessuilla nahtavana ollut kohde 26, Villa Opus, on moderni ja valoisa. Tyylikas yksikerrostalo maalaismaisemassa, Kangasala. Korkea huonekorkeus ja vinot Erittain avara olohuone ja keittio isoilla ikkunoilla ja vinolla sisakatolla.

Inspiroidu keittioista - Ikea

Scavolinin laajasta keittiovalikoimasta loydat kotiisi sopivan kokonaisuuden jokaisessa hintaluokassa. Saat korkealaatuisen ja tyylikkaan Scavolini-keittion. Tyylikas keittio on erillinen, mutta se aukeaa mukavasti valoisan ruokailutilan kautta olohuoneen puolelle. Keittiossa eleettoman kauniit vetimettomat kaapistot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.