keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

24 Tv sarja

6. Lokakuu Amerikkalainen tv-yhtio TNT on paattanyt lopettaa Dallas-saippuasarjan uuden version tuotannon. Sarjaa ehdittiin tehda kolmen kauden ajan. Dokumenttisarja Jerusalemin vuorokaudesta, sen asukkaista ja heidan elamastaan. Seuraamme taman maagisen kaupungin elamaa 24 tunnin ajan, tunnin. 30. Toukokuu Loyda 24: Live Another Day - Kausi 1 (Blu-Ray), TV-sarja parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. 4 Paivaa sitten Mertaranta muuttaa urheilijoille asumaan - tv-sarja tulossa. Jani Sievinen, Hanna -Mari Seppala, Tommi Evila, Jari Isometsa, Toni Nieminen. Gigantista TV-sarjat ja leffakokoelmat DVD:lla ja Blu-ray:lla. Kaikissa myymissamme elokuvissa on suomenkielinen tekstitys ja Suomi- tai Nordic- kannet. Se nyt. 24. Elokuu Sarjan viimeisessa jaksossa Liivik aka rappari Marka-Simo suuntasi Ruisrockiin, jossa han hyppasi lavalle yhdessa JVG:n kanssa. Jakson. 14. Tammikuu Jack Bauer (Kiefer Sutherland) palaa takaisin kuvioihin 5. toukokuuta, kun 12- osainen 24: Live Another Day alkaa tv:ssa. Tarina sijoittuu. Myyttien murtoa! Uusi autoalan tosi-tv-sarja alkaa sunnuntaina. huhtikuu 24,. Tagit: Laakkonen lahtee tekemaan autoalaa tutuksi TV-katsojille.

24 H Jerusalem tunneittain TV Areena yle.fi - Yle Areena

28. Kesakuu Tosi-tv-sarjassa seurataan henkilokunnan elamaa ja matkustajien Haulla ruotsinlaivalla 24h loytyi 143 aiemmin esitettya tv-ohjelmaa. Philips 5210 -sarjan LED-TV on yhta pienikokoinen kuin tablet-laite. Valkoisen laitteen alumiininen, kallistuva kuvakehysmainen jalusta nayttaa upealta.

DVD/Blu-ray -soittimet - Kodin elektroniikka - CDON.COM

Samsungin blu-ray-soitin viihdyt Samsung BD-F5100. Elegantti Blu-ray-soitin sisaisilla sovelluksilla. Nopea. Automaattinen HDMI-laitteiden synkronisointi BD. Tutustu Philips blu-ray-soitin -tuotteisiin. Katso, miten nama blu-ray-soitin vastaavat tarpeitasi. Vertaile, lue arvosteluja ja tilaa tuotteita verkosta. 4K-skaalaava Blu-ray disc -soitin Sonylta. Jos standardivideosignaalin katselu ei taysin tyydyta vaatimuksia, voi Sonyn uusi Blu-ray-soitin BDP-S6500 tuoda.

Denon DBT-1713UD, Blu-ray-soitin. Normaali OPPO BDP-105, blu-ray-soitin, musta vaihto. Oppo BDP-103EU, blu-ray-soitin, EISA-VOITTAJA-2014. DVD/Blu-ray -soittimet - Kodin elektroniikka CDON.COM:sta. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. LG Blu-ray-soitin tuo teravapiirroon olohuoneeseesi. Tutustu kaikkiin eri malleihimme!. 11. Toukokuu Tietoyhteiskunnassa televisio ja blu-ray-soitin kytketaan kotiverkkoon ja edelleen internetiin. Tiedostoja jaetaan ja nettia selataan sen verran. DMP-BDT700EG. BDT700 on Panasonicin Blu-ray-soittimien huippumalli. Luokkansa johtava kuva- ja aanitekniikka hyodyntavat esimerkiksi 4K- resoluutiota. LG 3D Blu-ray-soitin tallentavalla kiintolevylla, 250GB, HR550C. Tuotekoodi: HR550C LISAA KORIIN. Samsung BD-F5100 Blu-Ray-soitin, DLNA, musta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.