keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

2-Vuotissynttarit

20. Maaliskuu Friday, 20 March, Nuorten keskus Steissi, Salo. Nuorten keskus Steissi tayttaa kaksi vuotta ja juhlistaa sita rytinalla. Steissin lavalla on. 23. Heinakuu 2-vuotissynttarit. Eilen vietimme Fridan synttarijuhlia pari paivaa etuajassa. Paivansankarittaren mielesta parhaita asioita juhlissa olivat. 14. Kesakuu Apua! Parin viikon kuluttua lapsen 2-vuotissynttarit tulossa ja 40 vierasta. Mika suolainen maistuisi seka aikuisille etta lapsille?. 4. Toukokuu Tytolla kesakuussa 2v synttarit ja niita tassa pikkuhiljaa suunnittelen. Mietin tarjoiluja ja tallasta settia mietin: Suolaisena aikuisille:. 20. maaliskuu Lasten 2-vuotissynttareita vietettiin viikonloppuna pari paivaa juhlien. Ensimmaisena paivana vuorossa oli ystavien synttarit ja ky lla siina. 17. Lokakuu Ennin 2-vuotissynttarit. Tosiaan sunnuntaina juhlittiin Ennin synttareita vahan etukateen. Vieraina meilla oli Suomesta Ennin kummi Eveliina ja. Parturi Kampaamo Glossy Hair ja yrittaja parturi-kampaaja Marjo Saarinen juhlivat maaliskuussa 2-vuotissynttareiden merkeissa. 16. Syyskuu Pojallamme on ensi kuun loppu puolella 2-vuotis synttarit, muuta en synttareista tieda kuin sen, etta lapsikaverivieraat kutsutaan eri aikaan kun.

Appelsiinimyssy ja mansikkapoksy: 2-vuotissynttarit

21. Syyskuu Pojan 2-vuotissynttarit. Synttarit vietettiin jo aikoja sitten, mutta nyt vasta sain pienen postauksen niista kokoon, joten tassa tulee:. 23. Kesakuu Meila jai muuton ja remontin vuoksi neidin 1-vuotis synttarit Meilla pienempikin tayttaa jo 2, joten ei ole ihan silla tasolla etta tarvitsisi.

IPod ja MP3-soittimet - TV ja aani - Gigantti

Lisaa vertailuun. MP3 SOITIN + MicroSD LUKIJA. 5,69€. MP3 SOITIN + MicroSD LUKIJA. Uusi MP3-soitin + microSD -lukija edullisesti! Toimii MP3 -soittimena +. Tilaa Radio/cd/mp3-soittimet edullisesti NetAnttilasta. Toimituskulut 0 euroa noutaessasi tavaratalosta. Kompaktin kokoinen mutta riitavan tehokas CD-radio kasettisoittimella, MP3. - CD-soitin on oikea valinta, kun haluat laadukasta aanta edulliseen hintaan.

CD- ja MP3-soittimet -tuotteet edullisesti, helposti ja turvallisesti Electronic-Star- verkkokaupasta!. Gigantista laajin valikoima MP3-soittimia. iPod, Sony ja muut MP3-soittimet takaavat musiikkinautinnon. Se nyt vaan on tyhmaa maksaa liikaa.

Halpa MP3 soitin? Mistas saisi halvan mp3 soittimen? Hinta saisi olla 1 (MP4- soitin, tarkoittaa vain sita etta toimii myos videot). Kayttajan avatar SaW_: Viestit:. Myydaan, Vuokrataan ja Ostetaan mp3-soittimet. Hanki mp3-soittimet edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista. 3. Toukokuu Tietokoneisiin ja Internetiin liitettavista digitaalisista viihdetuotteista tunnettu Creative Labs julkisti tanaan ZEN Stone -soittimen, joka on. 24. Lokakuu Creative Zen Style M300 on monessa lahteessa iPod Nanon kilpailijaksi tituleerattu pienikokoinen MP3-soitin, joka tekee periaatteessa kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.