maanantai 28. huhtikuuta 2014

Dvd blu ray soitin

Pystyyko Blu-ray -soittimella katsomaan DVD-elokuvia? (3

Blu-ray- ja DVD-soittimilla maksimoit viihde-elamyksesi. Tutustu kaikkiin laitteisiin !. DVD/Bluray-soittimet Kodin1. DVD/Bluray-soittimet. Nauti Blu-Ray – soittimen tuomasta uskomattoman teravasta kuvasta. Monipuolisesta valikoimastamme. LG 3D Blu-ray-soitin tallentavalla kiintolevylla, 250GB, HR550C. Tuotekoodi: HR550C LISAA KORIIN. Samsung BD-F5100 Blu-Ray-soitin, DLNA, musta.

BDP2200 saa elokuvat nayttamaan paremmilta kuin koskaan. Uskomattoman terava 1080p:n Full HD -kuva Blu-ray-levyilta, ja DVD-kuvanparannuksella lahes. 1. Joulukuu Ongelmaksi saattaa muodostua se, etta kaikista Blu-ray -soittimista ei valttamatta loydy SCART-liitinta, joten soittimen kytkeminen vanhaan. Uskomaton 3D-vaikutelma kuvan syvyydessa ja toimintakohtauksissa, jotka hyppaavat ulos ruudusta ja vetavat sinut mukanaan. Netflix-, - ja. Blu-ray-soitin Blu-ray on optinen levy, joka on ulkoisesti DVD-levyn kaltainen. voisi toistaa esimerkiksi PlayStation 3:ssa tai erillisessa Blu-ray-soittimessa. 12. Joulukuu Tervehdys.Minua askarruttaa se, etta jos ostan Blue Ray-elokuvan, niin toistaako tavallinen DVD-soitinelokuvan omassa. 16. Heinakuu Toistaako blu-raysoitin muuten ongelmitta myos dvd:ta? Kirjaston tati kysyi minulta omistanko blu-ray soittimen, kun kirjastossa asioin. Hobby Hallin verkkokaupan valikoimasta huippuluokan DVD- ja Blu-ray-soittimia. Kotiinkuljetukset suoraan verkkokaupastamme!. Mustasta Porssista loydat edulliset LCD, LED ja SMART taulutelevisiot, DVD- ja BLU-RAY -soittimet seka paljon muuta viihde-elektroniikkaa. Tutustu. Laadukkaat DVD ja Blu-ray -soittimet loydat edullisesti Veikon Koneelta. Merkkeja mm. Asus, Onkyo, Samsung seka Yamaha. Tule tutustumaan valikoimaamme!. BDT570-Blu-ray-soittimessa on tinkimattoman hyva seka kuvan etta aanen laatu. Sen 4K Direct Chroma -skaalaustoiminto tuottaa hienoa 4K-kuvaa. Yhdessa. Blu-ray-toisto on itsestaanselvyys, samoin 3D-kuvankin ymmartaminen. Lisaksi 752BD soittaa CD-levyt, hammentavan hyvin muuten, DVD-levyt ja seka SACD-. Makuuni kuitenkin muistuttaa asiakkaitaan, etta Blu-Ray -elokuvia EI VOI katsella tavallisilla DVD -soittimilla. Katselua varten tarvitset erillisen BD -soittimen tai. Keskustelua Blu-ray laitteista. Testissa Panasonic DMP-BDT500 Blu-ray 3D - soitin. Mika, 31.12.2012 Samsung UBD-K8500 4K HDR UHD Blu-ray soitin. Home Audio Video Blu-ray- ja DVD-soitin. TARJOUS ALEMPANA. Edellinen Seuraava. BD-F5100 Etuosa Musta. BD-F5100 Oikea kulma Musta. BD-F5100.

LCD, LED ja SMART televisiot, DVD ja BLU-RAY -soittimet

OPPO BDP-105D, blu-ray-soitin, musta. 1 599,00 €. OPPO BDP-105D, blu-ray- soitin Oppo BDP-103D, blu-ray-soitin. 899,00 €. Oppo BDP-103D, blu-ray- soitin. 27. Elokuu Mita eroa on Blu-ray -levyformaatilla ja DVD:lla? DVD-levyja ei siis kannata vieda kierratysasemalle, vaikka Blu-ray-soittimen hankkisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.