torstai 24. huhtikuuta 2014

Terassi sisustus

Sisusta terassi tai parveke viihtyisaksi TS Koti

10. Elokuu Lisaksihan terassi vaatii kynttiloita ja pienia tunnelmantuojia, sita varten ei onneksi uutta tarvitse ostaa, silla tunnelmaa kynttiloiden muodossa. 18. Toukokuu Koko perhe viihtyy terassilla silloin, kun kaikki osapuolet on otettu huomioon. Lapset pitavat vareista, aikuiset kaytannollisista ja kestavista. 24. Kesakuu Terassin sisustus. Kun me mieheni kanssa joitakin vuosia sitten mietimme minkalaisessa kodissa me haluamme asua, tarkeimmaksi kriteeriksi.

2. Kesakuu Terassi - ja parvekekausi on taas taalla. Yksinkertaisilla nikseilla saat tunnelmaa ulkotiloihin. 1. Kesakuu Sisusta terassi tai parveke viihtyisaksi. Kodin ulkotilat suunnitellaan ja sisustetaan nyt harkiten. Perheen ja ystavien kanssa halutaan viettaa. 11. Toukokuu Kun terassialuetta sisustetaan vain aikuisille, voi huoletta ottaa riskeja materiaalien, muotojen ja tekniikan kanssa. Kannattaa kuitenkin aina. 21. Toukokuu Tanaan ei satanut, niin oli hyva paiva sisustaa katettu terassi kesakuntoon. Ikeasta lahti mukaan myos valkoisia tyynyja, tyynyissa pinta on. Lasiterassi on kodin lisahuone, jonka voi sisustaa mielensa mukaan. Viihtyisa terassi on mainio oleskelupaikka. 21. Syyskuu Sateisen kesan jalkeen mullokselle myllatty pihamaa oli surullinen naky. Raadollisin ottein revityn tyoskentelyn jalkeen vanhat pihalaatoitukset. Lumon. Lasitus mahdollistaa terassin sisustamisen mukavaksi oleskelu- tai ruokailutilaksi. Myos kukat ja muut istutukset viihtyvat lasitetulla terassilla. 21. Heinakuu Terassin laajennus / ennen-jalkeen. Olimme suunnitelleet mieheni kanssa pitkaan kanssa takapihan terassin laajennusta, kunnes tana kesana. Sisustus: Terassi kevatkuntoon. Aurinkoisina paivina on tullut istuskeltua jo moneen otteeseen omalla terassilla. Asennutimme viime syksyna terassillemme. 17. Maaliskuu Lasitetulla terassilla viihtyy myos kevaan viileammissa keleissa, etenkin jos tila on sisustettu houkuttelevaksi kuten tassa kodissa. Terasseja, parvekkeita ja pihoja. Balconies, Small Balconies and Terraces.

25. Kesakuu Terassin kesainen sisustus. Vihdoin isoin terassi eli takaterassikin on vaihtanut varia ja olen saanut vahan sisustettua sita kesakuntoon. Terassi, parveke ja puutarha toimii parhaillaan toisena olohuoneena oikein sisustettuna. Oli kyseessa sitten lasitettu parveke tai avonainen puutarha, oikeilla. Lue Suomelan parhaat sisustusvinkit! Oli tila sitten olohuone, keittio, makuuhuone tai vaikkapa terassi, sisustukseen kannattaa panostaa!.

Terassin laajennus / ennen-jalkeen - Oikotie Sisustus |

27. Elokuu Terassin syksyinen sisustus. Poikien kanssa tehtiin eilen vahan pihahommia ja jarjesteltiin terassi uuteen ulkoasuun syksya varten. 12. Heinakuu Tassapa siis kuvia heidan kesaterdesta :) Tunnelmaa terassille saatiin valosarjalla, seka isoilla pallovaloilla, jotka toimivat aurinkokennoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.