maanantai 22. heinäkuuta 2013

Vantaa kaupat

K-supermarket Yliveto, Peltolantie 1, 01300 VANTAA, puh: 09-8362020. vaikka makeaa bataattia tai pahkinaista fenkolia! K-supermarket. Kaupat. Yliveto. Yhteystiedot. Toimisto- ja liikekeskus Dixi Ratatie 11 01300 Vantaa (Tikkurila) palaute(at)dixi.fi. Asiakkaille. Etusivu. Liikkeet ja palvelut. Info ja yhteystiedot. Vantaa – shoppailu: Katso kohteessa Vantaa, Etela-Suomi sijaitsevien kauppojen, ostoskeskusten ja poistomyymaloiden arvostelut ja kuvat TripAdvisorissa. Erikoisliikkeita ja palvelualan yrityksia. Isomyyri sijaitsee Vantaalla, keskella Myyrmaen palveluita, rautatieaseman tuntumassa. Kauppakeskus Isomyyri. Nykyisin ketjussamme on kolme liiketta Helsingissa ja Vantaalla. Tarkeimpia asioita meille ovat aina olleet ystavallinen ja asiantunteva palvelu seka erityisesti.

Hemmotellaan kotia 10.10.! Sisustajan liikekeskus tayttyy tapahtumista ja huipputarjouksia lauantaina 10.10. klo 11–17. Mukana menossa Teuvo Loman!. Kaikki Lidl myymaloiden osoitteet ja aukioloajat kaupungissa Vantaa. Lue lisaa tasta!. Kauppakeskus Martinlaakson Ostari. Martinlaakson Ostari on matkasi varrella lahella kotia, tyopaikkaa, junaa ja Martinlaakson linja-autoasemaa.

Etusivu » Dixi - Kauppakeskus Tikkurilan asemalla

TYR Kauppa Vantaan Rajatorpassa sijaitsee osoitteessa Nuijatie 14, Vantaa. Kaupan aukioloajat: Ma-to klo 15-19. Kaupan sahkoposti: info@tyrnordic.com. Vantaan kaupunginmuseossa on vaihtuvia nayttelyita Vantaan historiasta. Museo tutkii ja tallentaa alueen historiaa. Museo sijaitsee Tikkurilan vanhalla.

Copter - Huawei - Matkapuhelimet - CDON.COM

Huawei P8 Lite alypuhelimessa on tyylikas rakenne, joka katkee sisalleen tehoa ja viimeisinta teknologiaa. Kahdeksanydinprosessori, suuri LCD naytto, 4G LTE. Huawei P8 (sampanja) - Huawei P8 on tyylikas rakenne, joka katkee sisalleen tehoa ja viimeisinta teknologiaa. Kahdeksanydinprosessori, suuri LCD naytto, 4G. Rajaa tuotelistaa: Valmistaja. Apple 10. Caterpillar 4. Doro 19. Gigaset 6. HUAWEI 12. LG 19. Microsoft 23. Motorola 3. Nokia 5. Samsung 23. Sony 13. Hinta.

Honor 7 on nopealla sormenjalkitunnistimella, 20 megapikselin kameralla, 8- ydinprosessorilla ja pikaladattavalla akulla varustettu laadukas alypuhelin. Copter - Huawei - Matkapuhelimet CDON.COM:sta. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Huawei Ascend Y300 alypuhelin (musta) - Tyylikas alypuhelin, jossa Android 4.1, 1.0 GHz tuplaydinprosessori, 5 megapikselin kamera, 4.0quote. naytto ja. Tuotekoodi: HONOR4XB. Toimitusaika-arvio: 2-4 tyopaivaa. 509,00 €. LISAA KORIIN. Huawei P8 -alypuhelin, 5,2, shampanja. Tuotekoodi: P8MCHAMPAGNE. Huawei Honor 4XWhite 4G alypuhelimessa on tarkka 5,5 naytto, tehokas prosessori ja tyylikas ohut muotoilu. Sivut, jotka ovat luokassa Huawein matkapuhelimet. Seuraavat 4 sivua kuuluvat tahan luokkaan. Sivujen kokonaismaara luokassa on 4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.