tiistai 23. heinäkuuta 2013

Lasten vaatekoko

Minka ikainen lapsi kayttaa vaatekokoa 74? - Aihe vapaa -

3. Joulukuu Meilla suurin lapsi on ollut 2v 95cm ja nyt pienin tulee olemaan vaatekoko 134 (tosin 130 cm:t ei paljon tuosta eroa, aika lahella on koot. 1. Syyskuu Meidan poika on 1v2kk ja vaatekoko on 86-92. Pituutta Jokainen lapsi on kuitenkin yksilonsa, toisilla pitkat raajat, toisilla pitka selka. Vaikka. Minkakokoiset toppavaatteet teilla on ollut 1,5 vuotiaalla? Entas kengan koko? Nyt saisi halvalla ens talveks vaatteet alennusmyynnista, kun tietas koko.

Lasten vaatekoot ilmoitetaan senttimetreissa. Kokomerkinta tarkoittaa lapsen vartalon pituutta. Eri vaatemerkeilla voi olla toisistaan poikkeavia kokomerkintoja. 1. Heinakuu Ei ollut nimittain mitaan kasitysta minka ikainen lapsi sopii noihin Minun tyttoni alkoi kayttaa vaatekokoa 74 ollessaan alle 6kk vanha, mutta. LASTEN VAATTEET. Tyttojen ylaosat. Tyttojen alaosat. Poikien ylaosat. Poikien LASTEN KENGAT JA LAUKUT. Lasten kengat. Lasten reput ja laukut.

Toivomme etta loydat Viivi Viktor verkkokaupasta sopivia tuotteita! LASTEN YLEISET KOKOTAULUKOT: Ika koko cm:ssa Viivi Viktor osasto. 1-3 kk 62 cm. Minkakokoisia vaatteita ostan kolme vuotta tayttavalle kummilapselle? 98 vai 104cm?.

23. Marraskuu Neuvokaapa tietamatonta: minka ikaisina lapset / nuoret alkavat yleensa kayttamaan aikuisten vaatteita? Miten kokonumerot vastaavat toisiaan. On tarkeaa, etta vaatteet ovat lapselle oikeankokoisia. Vaarankokoinen vaate on epamukava pukea ja kayttaa. Sopivankokoinen asu kestaa myos kaytossa. Kasvava poika kayttaa kokoa 92 cm. 98 cm on ehka varmempi valinta, jos on kyse isommasta lapsesta. Keskikokoisen 2-vuotiaan vaatekoko on 90-92cm. Talla (lausutaan taija) tarkoittaa vaatekokoa sen pienempia ovat. mutta tietysti kasvavien lasten kohdalla kannattaa varautua ja ottaa varmuudeksi vahan iso. Riippuu hirveasti lapsen koosta ja vaatteen merkista. Meilla ollut Tytto taasen hieman isompaa tekoa nyt vuoden ikaisena ja vaatekoko 74-80 cm. tiedan tosin. 21. Marraskuu Vaikka pesuaineet ovat kehittyneet paljon, on 30 astetta lasten vaatteelle Vauvojen vaatekoon ilmoittaminen vaihtelee valmistajasta riippuen. Vaateketjut ovat joutuneet Britanniassa rukkaamaan uusiksi lasten vaatekokojen merkintoja, silla lapset ovat entista pidempia ja kookkaampia. Esimerkiksi. Eli esimerkiksi 100 cm pitkalle lapselle valitse koko 104 tai 112 cm pitkalle lapselle valitse kaksoiskoko jossa toisena kokona on lapsesi kayttama vaatekoko.

Lassie® Kokotaulukot - valitse oikeankokoinen vaate

Vauvat/lapset: Lasten kokomerkinnat perustuvat lasten pituuteen. katsoa oikea vaatekoko ja verrata sita kansainvaliseen kokomerkintaan (S, M, L, XL, etc.). Vauvan/Lasten Vaatekoko. Alla olevaa taulukkoa voit kayttaa apuna vaatteiden ostamisessa. Huomaa kuitenkin, etta kokotaulukon pohjana on vauvojen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.