keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Dvd soitin

Blu-Ray- ja DVD-soittimet seka mediatoistimet Hintaseuranta.fi

PHILIPS PD7000B/12 MATKA-DVD SOITIN Thomson DVD soitin ilman kaukosaadinta (2 kpl) LG / DVD - Soitin / Video - Nauhuri Kayttoopas V9800. Philips Blu-ray- ja DVD-soittimet takaavat kotiviihde-elamyksen, jossa yhdistyvat tyylipuhtaus ja aarimmainen teho seka intuitiiviset ja helpot asetukset ja kaytto. Simex. SPL-PRO. Zenec. Etusivu. Autohifi. DVD-soittimet. 1 DIN DVD- soittimet. Pioneer AVH-X7700BT 1-DIN soitin (2015). [AVH-X7700BT]. Normaali.

DVD-soittimet tuovat aivan uudenlaisen viihteen kotiisi. Vertaile kaikkia mallejamme!. DVD-soittimen kuvanlaatu on huomattavasti tavallista videonauhuria parempi, Blu-Ray -soittimen viela DVD-soitintakin parempi. Mediatoistin taas toistaa lahes.

DVD-soitin on elektroniikkalaite, joka lukee ja toistaa DVD-levyja. Se tarjoaa huomattavasti parempaa kuvanlaatua kuin videonauhuri tai Laserdisc-soitin. Suurin. Selaa Sonyn DVD-soittimien valikoimaa, jossa on muun muassa kannettavia DVD-soittimia autoon, ja katsele DVD-elokuvasi teravalla ja selkealla HD- laadulla. DVD-soitin Philips DVP2880. Kirjoita arvostelu. 49,95. HDMI-lahdon skaalaus maks. 1080p. Digitaalinen aanilahto kotiteatteriin liittamiseksi. Useiden. Myydaan Sony DVD-soitin malli DVP-NS360. Toimiva ja ei kolhittu. Nouto Vantaalta tai voin toimittaa paakaupunkiseudulle ja viikonloppuisin kauemmaksikin. Kytke yksi SCART-kaapeli TV:n SCART-liittimesta digiboksin SCART-liittimeen ja toinen SCART-kaapeli DVD-soittimesta digiboksin AUX-SCART-liittimeen. DVD-Multimediasoittimet ja muut autohifi -tuotteet. Laaja valikoima, edulliset hinnat ja heti toimitukset Autoviihde.com verkkokaupasta. Kaikki tuotteet loytyvat. BDP-LX88-K - Blu-ray 3D -levysoitin, jossa verkko-ominaisuuksia, SACD/DVD- aanituki, PQLS ja huippuluokan audiovarusteet (musta). Huipputason. Autohifin ja tuning tuotteiden erikois verkkokauppa 24/7. Laaja valikoima, ammattitaitoinen henkilokunta, ripeat vastaukset. DVD/Bluray-soittimet Kodin1. DVD/Bluray-soittimet. Nauti Blu-Ray – soittimen tuomasta uskomattoman teravasta kuvasta. Monipuolisesta valikoimastamme.

YAMAHA DVD-S657, kaytetty. natural sound dvd audio/video sa-cd, monipuoleiset liitannat mm kaiuttimet. Myos Sony DVP-S7700 high end soitin, Vocopro. Windowsin DVD-soitin -sovellus on saatavilla maksuttomana rajallisen ajan tietokoneisiin, joissa on Windows 7 Home Premium, Professional, Ultimate. LAADUKAS HDMI KAROKE DVD 2 MIRKOFONILLA Ominaisuudet: Suomen seka ruotsin kielinen valikko Toistaa DVD-levyt, DIVX3/4/5, MPEG4, SVCD, VCD.

DVD-Multimediasoittimet - - Autoviihde.com

Scriptspot_sitewide_nocheckout. Etusivu » Koti ja asuminen » Elektroniikka » Kuva ja aani » Digiboksit, DVD-soittimet ja televisiot. 20. Helmikuu Tassa artikkelissa kerrotaan, miten OS X:n DVD-soitin kayttaa DVD-videolevyjen aluekoodeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.