keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kahden auton autokatos

WOOD-GROUP - Yhden tai kahden auton katos tai autotalli

Elementeista valmistettu koottava autokatos asiakkaan toiveiden mukaan. 28. Syyskuu Itse rakentaisin joko kahden auton tallin tai sitten talli-katos yhdistelman. Mielestani on syyta olla ainakin yksi autotalli, mielellaan lammin. 31. Heinakuu Kirjoittaja Aihe: Kahden auton talli (Luettu 4086 kertaa). Pelkka seinaton erillinen autokatos ei muistaakseni viela tarvii isompia lupia, vai.

Autokatos 2 ja varasto. Huoneistoala: 0 m2. Kerrosala: m2. Autokatos on Suomen olosuhteisiin loistava ratkaisu. Tassa mallissa on tilaa kahden auton. Kahden auton katos, kahden auton tallli. Kuvan kahden auton katos 7,2 m * 7,2 m (52 m2). Autokatos kahdelle autolle, myos lampoeristettyna tarjouspyynto. 24. Marraskuu Apuja kaipailisin! Antakaahan jotain suuntaa-antavaa hinta-arviota kahden auton erilliselle autokatokselle tai autotalli/-katos-systeemille. Ostajan opas: Auto talliin tai autokatokseen Vaihtoehtona on silloin autokatos, jonka yhteydessa voi olla pieni varasto (kahden auton talli + varasto). 1. Joulukuu Lisaksi joka toiseen omakotitaloon tulee autokatos. Mietittavaksi jaakin, tehdaanko rakennus kahden auton talliksi vai talli-autokatokseksi. Precut kahden auton katos varastolla paasta ajettava 6890 € PreCut autokatos kahdelle autolle harjakatolla paadysta ajettava Timburg. Precut kahden auton. Kahden auton katos ja varasto. Tilava kahden auton katos ja 14 neliometrin varasto sivusisaankaynnilla. Huoneistoala 14 m2 Kerrosala 59 m2. Kuvat. Kahden. Kahden auton autokatos varastolla. Tama autotalli vie vahan rakennusnelioita, mutta tarjoaa autollesi suojaa. Polkupyorat ja muut pihakalusteet saat helposti. 2. Elokuu 2005 Heippa. Teen juuri kahden auton katosta, Leveys 7m syvyys 6m Harjakattoinen puurunkoinen sorapatjan paalle ladotuille irtoharkoille. Www.talopakki.fi tarjoaa laajan malliston autotalli-/katos- seka piha- ja lomarakennuksista. Mallistoon kuuluu yhden- ja kahden auton tallit varastoineen. 66T autotalli ja varasto. Paadysta ajettava kahden auton tilava talli seka ikkunallinen paatyvarasto. Autotallissa liukuovet. Autokatoksen itse mitoittaisin niin, etta kuvittelisin tulevan auto kaluston, Katos on sitten auki kahdelta seinalta, niin sita ei lasketa nelioihin. Laadukas autokatos- tai autotallipaketti on edullinen ja hyva vaihtoehto. Valikoimistamme loytyy mm. yhden auton autokatos, yhden ja kahden auton autotalli. Terasseja on yhteensa yli 100m2. Kahden auton talli seka kahden auton katos tuovat mukavuutta arkeen. Talo on huomattavan energiatehokas, kaukolammitys.

Autotalli 3 Herrala

14. Toukokuu Oulun Kaakkurissa Hoyhenkujalla paloi aamuyolla kello puoli kahden aikaan viiden auton autokatos kauttaaltaan. 12. Maaliskuu Pyydan tarjousta kahden auton autokatoksen, sen yhteyteen rakennettavan varaston ja puuliiterin rakentamisesta materiaaleineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.