tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ip luokka

Kotelointiluokat - Airam

Ensimmainen tunnusnumero (suojaus vieraita esineita ja polya vastaan) Toinen tunnusnumero (suojaus kosteutta ja vetta. Sahko- ja elektroniikkatuotteiden koteloinnille voidaan asettaa tiiviysvaatimuksia, kuten standardeissa SFS-EN 60529 (IP –luokka), UL tai NEMA 250 johtuen. Koteloiden kotelointitaso ilmoitetaan IP-luokkana, kaksinumeroisena tunnuksena , joka selitetaan alempana talla sivulla. Fibox on testannut kotelonsa IEC 529:n.

IP-luokitusjarjestelma on Euroopassa kaytossa oleva jarjestelma sahkolaitteiden tiiviyden maarittamiseksi. Luokitus kertoo laitteen suojauksen ulkoisia uhkia. IP-luokitus ottaa huomioon paitsi vesisuojauksen myos suojauksen vieraiden esineiden ja polyn sisaanpaasylta. Laitteesta voi loytya esimerkiksi koodi IP21. IP-luokitus (poly). Laboratorioissamme ja polykammioissa testataan valaisimien suojausta kiinteiden kappaleiden sisaanpaasya vastaan eri suojausluokissa. 3. Helmikuu Tassa tietoa IP-luokituksesta, kun mietiti kotisi valaistusta. Tarkeinta Ja onneksi sahkari ei suostu laittamaan valaisimia, joissa ei luokitus riita. PG. 01. IP-luokitus. Sisalto. Johdanto. 03. IP-merkinnat ja niiden merkitykset. 04. Testaus. 06. Laadun varmistaminen. 08. Suunniteltu haasteelliseen. Sahkolaitteiden kotelointiluokat eli IP-luokat. IP = Ingress Protection. (TUKES, Kodin sahkolaitteiden kunnossapito,). Kotelointi estaa ihmista koskettamasta. IP-luokat, ulkotilat. Ylla on esimerkki vyohykejaosta ulkotiloissa. Tutustu voimassaoleviin sahkoasennusmaarayksiin ja sahkolaitteistoja koskeviin asetuksiin. 5. Heinakuu Standardinmukainen sisavalaisin kuuluu tavallisesti IP-luokkaan 20, eli laite on suojattu keskikokoisia kappaleita (kuten sormi) vastaan. 12. Helmikuu Olen yrittanyt saada oikeaa vastausta kylpparin kattovalaisimelta vaadittavasta IP -luokasta. Mutta se on aivan toivotonta. Vastaukset ovat. 20. syyskuu A-luokka varaa IP-osoiteavaruudesta suurimman osan. Siihen kuuluu osoitteet valilta 1.0.0.0-126.0.0.0 poislukien A-luokka 10.0.0.0, joka.

A-luokan verkko-osan muodostaa ensimmainen oktetti (8 bittia), jonka desimaalinen arvo on valilta 0-127. Naista voidaan hyodyntaa 126 osoitetta, silla osoite. 12. Syyskuu Sonyn viime vuosien alypuhelinmalliston tarkeimpia ominaisuuksia on on ollut IP -luokitus. Polyn- ja vedenkestavyydesta kertova luokitus on. 8. Huhtikuu IP-LUOKKIEN SUOJAETAISYYDET. Kylpyhuone kuva Tukes. Alue 0. Kylpyammeen tai suihkualtaan sisapuolinen tila. Vahintaan IPX7. Alue 1.

Hide-a-alite IP-luokitus Ulkotilat

Www.temet.fi. Edistykselliset vaestonsuojaratkaisut. LAPIVIENTI LP-1, ILMANOTTOPUTKI IP-2. S1- LUOKKA. Taulukon otsikko. Temet suunnittelee, testaa ja. Subnet Mask, # verkkoja. Bits of Subnet, Hosts/Subnet, Verkko-osoite, Kaytettavat osoitteet, Broadcast osoite. 255.255.255.128, 2 verkkoa, N.N.N.0, N.N.N.1-126.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.