perjantai 28. tammikuuta 2011

Skootterin rekisterointi

Vanhan mopon rekisterointi ongelmaa - Veteraanimoottoripyorak

Solifer Retro-skootteri on ketterasti ohjattava ajoneuvo niin kaupunkiin kuin Huom! Moposkootterilla ajaminen edellyttaa omistajalta skootterin rekisterointia. Tastahan on kirjoiteltu moniin paikkoihin, mutta kertokaapas kokeneemmat kuitenkin, kuinka tarkasti mopo katsastetaan kun tehdaan. 3. Helmikuu Mopon voi rekisteroida uusiksi ilman papereita, kun teet vapaamuotoisen selvityksen mopon olinpaikasta/omistajasta viimeisen 10v ajalta.

Ajoneuvo on rekisteroitava mm. silloin, kun sen omistaja vaihtuu. Rekisterointi puolestaan edellyttaa, etta ajoneuvolla on voimassa oleva liikennevakuutus. Terve. eli tuli sellanen murhe vastaan kun isaukon mopoa yritettiin leimata. vm 69 jupiter sport kyseessa. mopo ei ole ollut mninkaan sortin. 26. Helmikuu Jos olet farangina (=lansimaalaisena) Thaimaassa ja haluat rekisteroida hankkimasi mopon omiin nimiisi, kannattaa varautua suhteellisen. 10. Joulukuu vai eiko kaveri ole huomannut jotain koukeroa? Koska uudelleen rekisterointi maksaa muutaman kympin niin saastlja tulisi siis satoja euroja. Auton rekisterointi netissa. Museoauton rekisterointi. KotivakuutusNayta. Mopo tai skootteri on kateva esimerkiksi kaupungissa ja nuorilla kuskeilla. Jokainen. Muutetaan ajoneuvojen rekisteroinnista 30 paivana joulukuuta 1992 annetun asetuksen (1703/92) 8 §:n 1 momentti, 14 §:n 1 momentti, 19 §:n 1 momentti. Rekisterointi. Tieliikennelain mukaan moottorikayttoi- sen ajoneuvon ja siihen kytkettavaksi so- veltuvan hinattavan ajoneuvon kaytto lii- kenteessa on kielletty. Joissakin maissa mopoja ei tarvitse rekisteroida. Vuoden. Skootterin jalkatilassa oleva etuseina on tarkoitettu suojaamaan kuljettajaa roiskeilta ja viimalta. Moposkootterilla ajaminen edellyttaa omistajalta skootterin rekisterointia ( rekisterointimaksu n. 30 eur), liikennevakuutuksen ottamista ja mopokorttia vuonna. Mita mopolta vaaditaan muuta kun hyva kunto jotta voi sille tehda paperit ja saada rekisteriin? Mita vaiheita on rekisterointi otteiden teossa?. Rekisterointia ja liikennevakuutuksen ottamista ei voi suorittaa Hobby Hallin kautta. Rekisterointi tehdaan ennakkoilmoitustodistuksella katsastustoimipaikalla tai. Niin joo, kysymykseni koskeekin myos mopoa. eli kaksi menopelia on tarkoitus rahdata sinne. Voi olla etta auton ostan paikan paalta, jolloin kysymys on se. Vastaukseksi tuli: Ennen vuoden rekisterointilakimuutosta rekisterista poistetut mopot taytyy katsastaa ennen uudelleen rekisterointia

Mopo –

18. Toukokuu 2003 Nyt kun olet tehnyt kaupat uudesta, hulppeasta ja ennen kaikkea edullisesta moposta on edessa enaa pahin- mopon rekisterointi. Rekisterointi on helppoa: Ostettuasi skootterin saat meilta luovutus-asiakirjan. Esitat asiakirjan katsastuskonttorilla saat vakuutuksen ja rekisterikilven.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.