perjantai 21. tammikuuta 2011

Ihana sohva

Muoti mielessa: IHANAT SOHVAT

Rento Max-modulisohva. Max on istuinsyvyydeltaan mallistomme syvin sohva. Siina on ihana rentoutua. Trend modulisohva. Trend modulisohva, lapsiperheen. 17. Elokuu Silti mietityttaa menevatko sohvan tyynyosat ajan kanssa ihan lyttyyn ja kaytetyn nakoiseksi, niin ettei poyhiminenkaan auta. Hintaa sohvalle. 20. Elokuu Aivan ihana ja uusi (5kk vanha) bellus sohva nyt edullisesti. Vari vaalean beige, jossa seassa vahan tummemaa ruskeaa. Koko 3m*2,5m.

Ihana sohva. 7:28 PM. Ihan mun nakoinen ja varinen pakosta, siivoamaan ylakerran aulaa ja vierashuonetta, silla saan pian ihania bloggaajasiskoja yokyl. 16. Heinakuu Meilla alkoi Koodissa Adean Wilhelm-sohvasta kampanja, samalla kun jarjestelin sohvaryhmaa kampanjakuntoon, tuli vahan fiilisteltya. 12. Maaliskuu Liikkeeseen tultaessa pohjapiirros on kateva olla mukana, siihen voidaan heti sommitella sohva mittakaavassa, kenties sijoitteluun saa ihan. 28. Marraskuu Aiemmassa sohvassa kun paalliset ei lahtenyt irti, tama oli tarkein kriteeri. Sohva vaikuttaa kaikinpuolin ihanan laadukkaalle ja kaikki. Sohva on ihan hyvassa kunnossa,kummaltakin puolelta saa laitettua lepotilaan, vasen puoli vahan rikki,kayttojalkia loytyy. TV taso ja sohvapoyta hyvassa ku. 7. Huhtikuu Sangyn lisaksi, toinen parhaimpia ystaviamme kotona on sohva. Siina rentoudutaan, katsellaan televisiota, seurustellaan ystavien kanssa ja. 22. Toukokuu Meidan koti on viela aika paljas ja se ihan varmasti kehittyy koko ajan. Kotonani sisutus tuskin tulee olemaan koskaan valmis, se muuttuu. 11. Syyskuu Olin aluksi ihan etta kaak, asunnossamme on kultasohva, en pysty tahan. Sohva kylla sopii tanne tosi hyvin ja kissa nayttaa siina jotenkin. 29. Kesakuu Meidan kriteerit sohvalle oli vari, suora malli, kaannettavat tyynyt ja leveys. Mistaan ei tuntunu Ihana sohva! Mista toi peitto on ostettu? Vastaa. 15. Maaliskuu Pakko aluks sanoa etta teilla on ihana sohva, mista se on ostettu? toi pyota on kans hienompi ilman alalevya ja siita tuli aikasta ihana!. 14. heinakuu Superin jatekerayspisteelle on ilmestynyt sohva. Ilmeisesti riittavan ison kontin puutteesta johtuen oli sohva jatetty keraysastioiden viereen. 20. Syyskuu Koska divaanikin on ja niita pienia nojatuoleja, sohva sai luvan olla aika pieni. Mutta silti ihanan upottava, meille kolmelle juuri sopiva. 2. Elokuu Sohva haisee ihan kamalalle kun ukko nukkunut siina. kuukausitolkulla. Jotain lakanaa mukamas pitanyt ja aina siirtynyt pois paikaltaan eika. 1. Toukokuu Sohvan pituus on 276cm, joten vanha olohuoneen matto naytti sen rinnalla ihan reppanalta. Ja sohva taas maton rinnalla entistakin isommalta!.

Iltatee ja kultasohva - visual diary Lily.fi

Toimiva keittio ruokapoytineen, ihanan lammin sanky, pehmea sohva ja kaikkeen sopiva valaistus ovat arjen valttamattomyyksia. Oikeanlaisilla huonekaluilla. 13. Toukokuu Sohvan runko on noin nelja vuotta vanha, Linosa-paalliset ovat noin Tamakin sohva on mitoitukseltaan tahan taloon ihan unelma, mutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.