perjantai 28. tammikuuta 2011

Sisustusliikkeet jyvaskyla

Etsitko yrityksen Sisustus DecoStore Oy / Vallila tarkempia tietoja. Paikkakunnalta [Jyvaskyla] loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Sisustustarvikkeet. Sisustussuunnittelijasi Jyvaskylassa ja lahiseuduilla. Teen sisustussuunnitelmat kotiin, mokille, toimitiloihin tai rakentajille! Lue lisaa!. Opiskele vuosi sisustussuunnittelua Jyvaskylan kristillisessa opistossa ja laajenna alan tuntemustasi. Lue lisaa!. Yritys. Oro Oy on itsenainen ja yksityinen Keskisuomalainen yritys. Toimipaikkamme sijaitsevat Jyvaskylassa Ahjokadulla ja Jamsassa Teollisuuskadulla. 8. toukokuu Jyvaskyla. 17. Sisustus Nostalgia, Puistokatu 2. Maalaisromanttisia ja nostalgisia sisustustuotteita. www.sisustusnostalgia.fi. 18. Sisustus Satiini. Pinnat pieneen tai suurempaankin remonttiin, ne loydat Jyvaskylan Kodin Terrasta. Meilla on laaja valikoima erilaisia lattiapaallysteita, listoja ja. YIT otti osaa Jyvaskylan Asuntomessuille (11.7.-10.8.) #yitaija # asuntomessut2014 #asuntomessut #millaalftan #design #sisustus #lights Aija @yitaija. 15. Maaliskuu Kaluste Ojala sijaitsee Jyvaskylan Tourulassa Iskun ja Vepsalaisen vieressa. Me olemme tykanneet kovasti huonekalukaupan persoonallista.

Sisustussuunnittelu Annukka Tolamo Sisustussuunnittelija

Www.kodinterrajkl.fi – katso Kodin Terra Jyvaskylan paikalliset tapahtumat ja asennuspalvelut, kuljetus-palvelut, rakentaja- ja yrityspalvelut seka sisustus-. K-rauta Tourutorni. Palvelut. Osastot. Muuta K-raudasta. K-rauta Tourutorni. Tourulantie 15. 40100 Jyvaskyla Puhelin 020 7446 700. Tarkemmat yhteystiedot.

Casuarina Sisustusliike - Helsinki in Style

Sisustusliike Helsinki, Kirkkonummi ja Espoo. Sisustus ja vaatteet. Ajatonta tyylikkyytta, laatua joka kestaa. Sahaajankatu 46, 00880 Helsinki puh: 040-7082968. Memder of A K Finland Oy. Aada on tuulahdus kansainvalisia. Ensin oli idea, sitten loytyi kaunis pieni liiketila Helsingin ensimmaisen kahvilan kupeessa, josta syntyi Nougat. Nougat on vuonna avattu pieni lifestyle- myymala Helsingin keskustassa. Muutama vuosi myohemmin Sisustusliike Nougat.

Aukioloajat.com on Suomen laajin aukioloaikoja listaava sivusto. Alla nakyvalla kartalla naet kaikki Helsingin sisustusliikkeet, jotka on lisatty sivuillemme. Casuarina on Helsingin kiinnostavimpia sisustusliikkeita. tyylikkyytta huokuva Persona sijaitsee Helsingin keskustassa Porssitalossa Fabianinkadulla. Decor H on uusi upea sisustusliike Helsingin keskustassa (Albertinkatu 46). Decor H:n myymalasta loydat led-valaisimet ja laatat kaikkiin tiloihin ja kaikkiin. Sisustus Nalle ja Pikku-Nalle sijaitsevat Helsingin keskustassa mainioiden yhteyksien varrella. Nalleen tulet helposti! Katso sijainti. 28. Kesakuu Brittilais-ranskalainen sisustusjatti Habitat saapuu syksylla Suomeen ja avaa liikkeen Helsingin ydinkeskustaan, Makkarataloon. Noin 1 400. Cobello on monipuolinen sisustusliike Espoon Suomenojalla ja Vantaan Petikossa. Valikoimamme koostuu sisustustuotteista ja laadukkaista huonekaluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.