maanantai 24. tammikuuta 2011

Aitat ja varastot

Huvilamarkkinointi Laaksonen Ky: Huvilat - Saunat - Aitat -

Vapaa-ajan asunnot. Omakotitalot. Mokit, saunat ja saunatuvat. Aitat ja varastot. Tiima 23. Tiima 30 (B-malli). Tiimatalot. Tiilitie 24 91500 MUHOS. Soita. Puh. Aitta Luoman 14 huoneeksi, joista pienempi voidaan tehda maavaraiseksi varastoksi isoilla pariovilla. Talvella Pihakartano 10 toimii tilavana varastona. Pihavarastossa sailytat esimerkiksi harrastevalineet, pihatyokalut seka pihan pienkoneet suojassa muuttuvilta saaolosuhteilta. Tilavimmat pihavarastot.

Pihavarastot ja aitat Huone1 taipuu moneen kayttoon. Varastomme ja nukkuma- aittamme tayttavat vaativankin pihan vaatimukset. Naita varastoja ei tarvitse. Myynti ja nayttelyalue. Myos laajennukset ja suunnittelu yli 36 vuoden kokemuksella. Autotallit autokatokset. Luhtiaitta 18+18. Pariaitta 18 ja 20. Piha-aitta 14. Varastoaitta 18 ja 20. Toimitussisalto. Hirsirakenne. Yhteystiedot. Kuvagalleria. Pienet kesa- ja lomamokit seka aitat ja vierasmajat ovat oivat ratkaisu silloin,. 896 € Ovh 1120 € Varasto Yardmaster 1013GEYZ 11,0 m2 teraspelti Yardmaster. Pariaitta voi olla pihapiirin aitta, vierasmaja ja/tai varasto. Valiseina erottaa tilavan aitan kahdeksi osastoksi, joista toinen voi olla esim. vierasmaja ja toinen. Aitat. Pihapiiri tarvitsee toimiakseen myos lisarakennuksia. Valikoimamme kattaa esimerkiksi varastot ja aitat. tunnelmallista maalaisromantiikkaa luo oivallisesti. Lisamajoitustilaa katevasti mokille tai kotipihaan. Ainola Varastot. Ainola Varastomallistosta loydat varmasti sopivan varastoratkaisun mokille tai kotipihaan. 3,3 X 3 aitan asiakas sijoitti merimaisemiin.iso pariovi tuo valoisuutta varasto/ nukkuma-aitta 3 x5 valmiin aitan varisavyt sointuvat toisiinsa taydellisesti. Luoman pariaitta on helppo koota. Pariaitta voi olla pihapiirin aitta, vierasmaja ja/ tai varasto. Valiseina erottaa tilavan aitan kahdeksi osastoksi, joista toinen voi. Varastot, aitat ja kesakeittiot. Kuvia. Ulkovarasto. Tmi Hokkis Rakennus Ismo Hokkanen Puh. 0400 174 315 ismo@hokkis.fi. Konsta-varastoaitassa saat kerralla kaksinkertaisen hyodyn. Aitta toimii mukavana majoitustilana, ja varasto sopii vaikkapa polttopuiden sailyttamiseen.

Metsola 14A. Tuotekuva. Rakennusala: 13,5 m?. Kerrosala: 9,0 m?. Huoneet: 2. Saatavana aitta- ja saunamallina. Lue lisaa. Markon Aitat sopivat monenlaiseen ymparistoon ja kayttotarkoitukseen. Missa ikina tarvitsetkaan huoliteltua ja moneksi muuntuvaa lisatilaa: sailytykseen, lasten. ETUSIVU. MALLISTO. YHTEYSTIEDOT. HIRRET. TOIMITUSSISALTO. По- русски. ENGLISH. Tuotehaku Paataso ›› Luhtiaitat/Aitat/Varastot.

VIISTOKATTOAITAT - www.parkumaenparru.fi

Saunat. Omakotitalot. Leikkimokki. Grillikatos. Majat ja varastot. Aitat. Aitta1. Aitta 14 m2. Aittapari. Aitta 2. Aitta 3. Pariaitta. Kultaluhti. Luhti. Luhti 2. Piharakennusmallistoomme kuuluu vajoja, aittoja, saunoja, varastot, grillikatos, kota, autotalli, autokatos, kesakeittio ja esimerkiksi tyotiloiksi soveltuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.