perjantai 28. tammikuuta 2011

Anttilan verkkokauppa

Anttila - Anttila oy-lehdistotiedote-7.5.2015

5 Paivaa sitten Anttilan liiketoiminnassa Anttila-tavaratalot ja Kodin1-sisustustavaratalot seka verkkokaupat NetAnttila ja kodin1.com muodostavat asiakasta. 20. Elokuu Anttila on nimittanyt Outi Ellilan, 34, yrityksen markkinointi- ja verkkokauppajohtajaksi. Ellila aloittaa tehtavassaan syyskuun alussa. Anttila on tunnettu tavaratalo, jolla on oma verkkokauppansa NetAnttila. Verkkokaupasta loytyy lahes kaikki samat tuotteet kuin myymaloistakin: vaatteita, kenkia.

16. Maaliskuu Kauppahinta on miljoona euroa. Kauppaan sisaltyvat Anttilan kaikki kaupat ja verkkokaupat Suomessa seka tytaryhtiot Virossa ja Latviassa. ANTTILA OY LEHDISTOTIEDOTE 7.5.2015 klo 10.00 Meilla yhdistyvat perinteinen myymala seka verkkokauppa ja olemme siten aina asiakkaamme. 20. Marraskuu Anttilan verkkokaupan digiosaaminen kehittyi muita enemman viime vuoteen verrattuna, selviaa tuoreesta tutkimuksesta. Anttila on palannut Hameenlinnaan – tervetuloa ostoksille! Uudessa Hameenlinnan Anttilassa yhdistyvat perinteinen myymala ja verkkokauppa. Tarjoamme. 29. Maaliskuu Ei loytynyt naille kaupoille ketjua taalta (nelja vuotta vanha Anttilalle), joten viritellaanpas keskustelua tahan. Onkos joku muu huomannut, ettei. 14. Kesakuu Sen sijaan ulkomaisten verkkokauppojen kasvu myos Suomessa on Hanen mukaansa Anttilan tavaratalot ja verkkokauppa ovat nyt entista. Canon auttaa sinua kertomaan tarinoita ja tallentamaan muistoja. Tarvitsetpa EOS-kameraa, IXUS-kameraa tai PowerShot-kameraa, LEGRIA-videokameraa tai. Verkkokauppaan. Avainlippu. Etusivu. Messin Vari valkoinen, koko 160 x 200 cm. 27.01.2014 Suunnittelija Tapio Anttilalle Good design-palkintoja. Tuotteiden hintataso on paaosin sama kuin Anttilan tavarataloissa ja. Varokaa hyvat ihmiset tata kyseista NetAnttilan verkkokauppaa, sielta ei saa mitaan. 16. Maaliskuu Anttilan verkkokauppa tarjoaa 0 prosentin alennusta Applen kannettavasta tietokoneesta. 30. joulukuu Mita hyvia suomalaisia verkkokauppoja on mista vois ostaat tietokoneita? kkkrista Gigantin, anttilan ja verkkokauppa.com on jo tiedossa. JiiK. 4. Helmikuu Yhtio kertoi osavuosikatsauksessaan, etta verkkokaupan kasvu ja kilpailutilanteen kiristyminen on heikentanyt merkittavasti Anttilan ja. 27. Tammikuu Keskon ja Anttilan kannalta tilanne nayttaa silta osin onnettomalta, etta Anttilan oma verkkokauppa netAnttila on yksi Suomen vanhimmista. 5. Helmikuu Viime kevaana tehdyssa Verkkokaupan tila -tutkimuksessa Anttilan verkkokauppa ei yltanyt viiden parhaan verkkokaupan listalle. Tutkimuksen.

Uutiset - Messin huonekalut ja verkkokauppa

Anttilan nettikaupassa myytavasta SM-aloittelijanpakkauksesta on tullut hitti Anttilan verkkokaupan intiimituotteista loytyy 80 erilaista vimpainta ja tuotetta. 18. Tammikuu Palautuskulujen periminen asiakkaalta on haasteellista, koska kilpailu on tiukkaa , kertoo Anttilan ja Citymarketin verkkokauppajohtaja Mika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.