maanantai 27. syyskuuta 2010

Struktuuripinnoite

13. Lokakuu Struktuuripinnoite pitaa levittaa kahteen kertaan, jotta lopputuloksesta tulisi tasainen. Tuotteessa on luonnonkivirouhetta ja silla saa pintaanTunto hieno struktuuripinnoite levitettiin telalla ja maalattiin ristiin rastiin karhealla siveltimella.Valmis pinta on elavakuvioinen.Mikrosementilla tehosteseinan. Komeasti sanottuna Tunto on struktuuripinnoite. Eli eihan se olekaan maalia, vaikka Tunto Hieno levittyykin telalla, siveltimella tai lastalla. Tunto Hieno on kevyt. Tunto Hieno struktuuripinnoite, Tuoteseloste. Kayttoturvallisuustiedote. Tunto Karhea struktuuripinnoite, Tuoteseloste. Kayttoturvallisuustiedote. 28. elokuu Tikkurila esittelee syksylla kaksi uutta sisustustuotetta: Tunto-struktuuripinnoitteet mahdollistavat nyt kolmiulotteisen pinnan luomisen maalin. SUVANTOPAIKKA Harjaus II Harmony-sisustusmaali X497, Tunto Hieno - struktuuripinnoite X497 Laava. Tela S10 ja sivellin S3. Tyoohje 1. 2. 3. 4. Maalaa seina. 25. Lokakuu Arttu maalasi eilen meidan seinan todella kauniisti: petroolinvarinen maali, jossa vahva struktuuripinnoite paalla. Esittelen sita huomenna. 5. Huhtikuu Uutuutena ovat tulleet aidon kiven tuntua tuovat struktuuripinnoitteet. Pohja maalataan pinnoitteen savyiseksi ja struktuuripinnoitteet levitetaan.

KotiPetraamo - Facebook

16. Maaliskuu Eteiseen on tulossa pieni maalausprojekti, nimittain Tikkurilan Tunto Hieno - struktuuripinnoitetta seinalle. Keikuin kauan seinamaalin. 13. Maaliskuu Oikea termi on siis struktuuripinnoite, vaikka maallikolle nayttaa samalta kuin rappaus. Seina on tosiaan aika ropeloinen, selvastikin telalla.

Tapetit K-rauta.fi

Resepti olohuoneen tapetit. myTaste.fi:n sivuilta loydat 9 olohuoneen tapetit resepteja seka tuhansia samankaltaisia resepteja. 20. Syyskuu Apua! Etsimme tapettia olohuoneeseen, valkoinen kulmasohva, vaalea laminaattilattia. Ajattelimme jotain harmaansavyista tapettia. Ei vain. 22. Huhtikuu Tapettien vaihto ei yleensa ole mikaan iso projekti ja mihin tahansa muuhun huoneeseen olisin ne itse saanut vaihdettua. Haasteen ja.

13. Toukokuu UUSI OLOHUONEEN TAPETTI. Viime viikolla tapetoitiin meidan olohuone uuteen uskoon. Siis tama oli pitanyt meidan tehda siita asti kun. WALLS (76). DUO (70). ECO DECORAMA (60). RASCH OLOHUONEET (54). LEF (47) Tapetit. Product List. 1155 Tuotetta. Jarjestysperuste: Tuotemerkki.

29. Elokuu Tama vaalea maitokahvin savyinen tapetti koristaa olohuoneen, keittion ja eteisen seinia. Olen niin tyytyvainen taman tapetin savyyn. 15. Tammikuu Rouva G:n olohuoneen ruusu-tapetti vangitsee katseen. Tapetti piti hankkia Ruotsista asti, koska kotimaassa mallia ei ollut tuolloin saatavilla. Tapeteista ruskea numero 69 721 on Ainolan tyohuoneessa, keltainen 69 720 sankykamarissa ja vihrea 69 709 olohuoneessa. Tyyli: funkis 30-luku 40-luku. Kaytavassa maalattiin seinat olohuoneen tapetin savyisella maalilla ja uusittiin valaisimet seka matot. Seinille ripustettiin asiakkaan omia tauluja ja ryijyja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.