maanantai 27. syyskuuta 2010

Artek domus

Artek / Domus Chair. ? ? ?. ?. Consult Artek.s DOMUS LOUNGE CHAIR brochure on ArchiExpo. Page: 1/1. Showroom Domus Lounge Chair by Artek. ARTEK-Domus-Lounge-Chair-in- black-stained-birch-. ARTEK-Domus-Lounge-Chair-in-lacquered-oak-with-. Detailed informations about product Domus Chair by Artek with informations about addresses of retailers, picture galleries and different contact tools. Den finska klassikern - Domus stolen - formgavs som en universal-stol for att tillgodose de olika behoven pa Domus Academicas studentboende i Helsingfors.

Design: Ilmari Tapiovaara, 1946 Material: seat and back of form pressed birch plywood frame and armrest of solid birch Colours: stained black Note:stackable. 1. Seat and back form pressed birch plywood.Frame and armrests solid birch. natural lacquered birchblack stained birchhoney stained birchwhite stained birch 2. Artek Facebookissa. Artek Twitteriss … Tuotekuvaus. DOMUS TUOLI, VERHOILTU. Suunnittelija: Ilmari Tapiovaara Vuosi: 1946. Istuin ja selkanoja ….

DOMUS LOUNGE CHAIR - Artek - PDF Catalogues Documentation

Domus Lounge Chair by Ilmari Tapiovaara for Artek. Competitive prices, free shipping. Domus Chair Artek for EUR 644.00 (24/09/2015). Domus Chair Artek with free delivery online at einrichten-design.de. Order now!.

Takan maalaus Anna keskustelu

9. Marraskuu Tiiliseinan tein maalarinteipilla ja maalamalla seinan Tikkurilan Tunto Hieno - maalilla, jota jai yli keittion seinan maalauksesta. Pohjamaalasin. 11. Huhtikuu Tiiliseinan maalaus. Laiska paiva. Piti tehda vaikka mita, mutta jotenkin ei sitten jaksanutkaan. Mutta sainpas vihdoin maalattua ekan. 14. Kesakuu Punaiseen tiiliseinaan mukavan rustiikkisen ulkonaon saa poistamalla TASOITTEEN piikkaamalla. Maalattu tiiliseina on kuitenkin.

Veda ristikkain useita ohuita kerroksia – lopputulos paranee, ja samalla kokemus lisaantyy. Tasoitetun tiiliseinan voi maalata, koristepinnoittaa tai vaikkapa. 20. Helmikuu Mun tutun ok-talossa on maalattu takka ja on oikein hyvannakoinen. Se ei ole maalannut sita itse, vaan takka oli maalattu jo silloin 12 vuotta. Tiiliseinan maalaus sisalla ja ulkona: sisatiloissa ja kuivassa tilassa oleva tiiliseina voidaan maalata eri variseksi. 6. Heinakuu Autuaan tietamattomina siita, miten raskasta, vaikeaa ja aikaa vievaa on maalata katot, seinat, keittionkaappien ovet, tiiliseinat, maustehyllyt. Jos olet aloittamassa tiiliseinan maalausta, sen saumauksessa on hyvin todennakoisesti halkeamia tai sauma on saattanut jopa kulua kokonaan pois. 13. Heinakuu Tiiliseinan maalausta. Mokin molemmissa makuuhuoneissa on tiilimuurit, jotka maalasin valkoiseksi. Kaytin maalaamiseen tavallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.