maanantai 27. syyskuuta 2010

Paviljonki

Ravintola Haukilahden Paviljonki |

LOUNASBUFFET KLO 11.00-14.30. (maanantai - perjantai). Lunch buffet from 11 am to 3 pm. (Monday - Friday). Runsas salaattibuffet ja leipalajitelma seka voi JYSKista loydat niin pienet paviljongit ja katokset kuin suuret juhlateltat ja nautit kesan juhlista saassa kuin saassa. Osta JYSK.fi.

Kahvilakulttuuria. Modernia puurakentamista edustava Piano-paviljonki terasseineen tarjoaa mannermaista kahvilatunnelmaa ja kulinaarisia nautintoja veden. Ravintola Haukilahden Paviljonki on viihtyisa rantaravintola Espoon Haukilahdessa pienvenesatamassa. Tarjoilemme arkisin lounaan ympari vuoden kello. Kymen Paviljonki, palveleva taukopaikka ja juhlapalvelu. Paviljonki (ranskan sanasta pavillon.paviljonki, teltta.) tarkoittaa pienta, ilmavaa ja kevytrakenteista rakennusta, kuten huvimajaa, puistomajaa tai. Tervetuloa viihtymaan Uudenkaupungin merelliseen ravintolaan. Pursiseuran Paviljonkiin, hyvan ruuan ja juoman pariin! Ravintolassamme mm. A-oikeudet. Rantautuminen Kanavalahden vierasvenesatamaan on helppoa kaikille vesilla liikkujille. Taalla hoidat monta karpasta yhdella iskulla:ruokailut, veneen. Kauniaisten pieni helmi, Uusi Paviljonki, tarjoaa syksylla jalleen kulttuurinautintoja moneen makuun. Kaunis puusisusteinen ja huippuakustiikalla. Taidemuseo Gostan laajennusosa, paviljonki valmistui kesakuussa. Se moninkertaisti Gostan nayttelytilat ja toteutti vuorineuvoksen Gosta Serlachiuksen. Augustin paviljonki. Rauman Poroholma - Augustin Majatalo. Poroholman lomakeskuksen ja koko Rauman mahtavimmalla paikalla sijaitsee 1800-luvun. Paviljonki taipuu monenlaisiin juhliin, illanviettoihin ja tilaisuuksiin seka pienemmille etta suuremmille ryhmille. Ravintolassa on saannollisesti elavaa musiikkia. Ravintola. Punkaharjun Resortin (ent. Punkaharjun Lomakeskus) alueelle sijaitseva ravintola Pizza Bistro Paviljonki palvelee kesakaudella lounas- ja.

Sisarata, Paviljonki. Rata on rakennettu pinta-alaltaan 2500 m2 halliin, jossa on automaattinen, haka- ja hiilidioksidi arvojen mukaan saatyva ilmanvaihto ja. Visavuoren uusin rakennus on Kari-paviljonki, jossa on nayttelytiloja seka museon toimitiloja. Erkki Helamaan suunnittelema rakennus valmistui vuonna 1990. Tuhannet kavijat tutustuivat Millennium-paviljongin eri teknologiatapahtumiin, jotka kasittelivat teknologian ja innovaatioiden merkitysta yhteiskunnan.

Gostan paviljonki / Museomme / Serlachius Museot

Syksyn ensimmainen karsinta Nordic Fitness Expossa pidettaviin SM-kilpailuihin pidetaan jo viidetta kertaa Jyvaskylan Paviljongin auditoriossa 19. syyskuuta. (015) 5250 275Paviljonki@samiedu.fiwww.ravintolapaviljonki.fi Kaynti- ja postiosoite: Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto Opetusravintola Paviljonki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.