keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Laskettelutakki

Miesten vaatteet - Tuote on valiaikaisesti loppu tai sen

Miesten mustavalkoinen laskettelutakki M. 29.09.2015 23:27. Sijainti: 33100 Tampere. Ei huutajia 30,00 €. Osta heti 45,00 €. Tuulen ja sateen pitava hengittava toppatakki Naisille.Saadettava huppu. Lumilukot helmassa ja hihansuissa.Hihansuissa tarrakiristys. Tama vedenpitava ja saankestava laskettelutakki on valmistettu repeytymattomasta mattapintaisesta materiaalista, ja siina on monia katevia yksityiskohtia.

Ellos Kids Musta/valkoinen/kuviollinen Laskettelutakki. Ellos Kids 122–164. 122–164. Ahkka Viininpunainen Powder Face Jacket Jr -laskettelutakki. Ahkka. Saat toimitukset myymalaan toimituskulutta kun tilauksen arvo on yli 30 eur seka postiin ja pakettiautomaattiin kun tilauksen arvo on yli 70 eur. Etu ei koske. Icepeak Hardy laskettelutakki. Kirjoita arvostelu. Kirjoita arvostelu. Seuraa tuotetta. Icepeak Hardy laskettelutakki. Icepeak - Icepeak Hardy laskettelutakki. Naisten tekninen laskettelutakki. Poista vertailusta. Poista muistilistalta. Icepeak Neve naisten laskettelutakki 6413685226179.jpg 6413685225936.jpg. Naisten valkoinen Trespass Fairmount -laskettelutakki soveltuu kaikenlaiseen ulkoiluun. Tuulen- ja vedenpitavassa takissa on irrotettava ja saadettava huppu. Icepeak CHRIS Laskettelutakki. Poikien lammin laskettelutakki. Suojaa vedelta ja tuulelta. Lumilukko, suojaava huppu, kiristykset hihansuussa. Jaa|. Natti ja toimiva laskettelutakki naisille. 275,00 € Stretch Jacket. Naisten urheilullinen laskettelutakki. 329,00 € Naisten lammin laskettelutakki. 189,00 € 379. Laskettelutakit. Suositeltava. Salomon. Sashay Jacket M. 106.90€. Suositeltava. Norrona. Lofoten Gore-Tex Primaloft Jacket Men.s. 504.90€. Loytyi 77. Tuotteen ominaisuudet: Irrotettava, saadettava huppu, jossa suojaava lippa Vetoketjullinen povitasku, jossa kuulokejohtojen lapivientimahdollisuus Sisalla. Osta Abeko, Laskettelutakki, Eske Ulkovaatteet ja Talvitakkeja netista. Loydat myos Lekmer.fi- verkkopaupasta muita lastenvaatteita samalta tuottajalta, Abeko. 12. elokuu Hey, mika oli hyva / paras laskettelutakki, siis jos hinnasta ei tarvitse valittaa. Tai paras hinta/ laatu suhde laskettelutakille ja housuille. Verkkokaupastamme ostat helposti tyylikkaat takit naisille, miehille ja lapsille – muun muassa kevattakit, tuulitakit, sadetakit, untuvatakit ja laskettelutakit. Ulkoiluvaatteet, koko: 36 (S), naistenUudenveroinen, upea Colmar laskettelutakki. Takissa kokomerkinta 44 mutta vastaa suomen kokoa 36. Takkia pidetty

Laskettelutakit - Outnorth

30. Tammikuu 13 vuotta vanha Patagonian kuoritakki tuli tiensa paahan ja uusi laskettelutakki oli saatava. Jo ennen alennusmyynteja kiersin monta. D-mitoitettu, joustavasta DrymaxX-materiaalista valmistettu tekninen ja vedenpitava naisten talvitakki. Takissa on huomioitu myos lasketteluun tarvittavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.