perjantai 24. syyskuuta 2010

Kahden istuttava vuodesohva

Vuodesohvat - Huonekaluliike Koti-Siili Oy

Tuotekuvaus. Kaytannollinen vuodesohva, jonka muunnat hetkessa varavuoteeksi. Useita varivaihtoehtoja. Laadukas vuodemekanismi. Kangasverhoiltu kahden istuttava vuodesohva laadukkaalla vuodemekanismilla. Verhoiltu kestavalla ja helppohoitoisella yksivarisella huonekalukankaalla. 16. Elokuu Myydaan Kahden istuttava vuodesohva. Hanki Kahden istuttava vuodesohva edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista.

3. Syyskuu Iskun kahdendenistuttava nahkasohva, jossa hyva vierasvuode 200euroa. Kaupan paalle saa kolmen istuttavan nahkasohvan. Sohvat myos. FANNY VUODESOHVA. TWIN VUODESOHVA. KAIA VUODESOHVA = 595 €. DUPLINO JUMBO U-VUODEKULMASOHVA = 1149 €. DUO 2-ISTUTTAVA. 21 Tuntia sitten Annetaan hyvakuntoinen ja puhdas kahdenistuttava vuodesohva. Saa noutaa vaikka heti. Sponsoroitu: Lunasta kotiisi Fortum-sahkotarjous. 6. Elokuu Myydaan kahden istuttava vuodesohva, vari tummempi kuin kuvassa. Valikoimastamme loydat monipuolisesti kahden- tai kolmenistuttavia sohvia, vuodesohvia, Firenze kahden istuttava sohva Oliver 3-istuttava vuodesohva. 26. Syyskuu Paras vuodesohva taydentaa sisustusta ja toimii, kun sita tarvitaan. Ikean kahden istuttava PS on kuin kasaan taiteltu sairaalasanky. Katso mista voit tilata vuodesohvan — mitka yritykset myyvat vuodesohvia. on nahka-, osa kangaspaallysteisia. Valikoimassa on kahden ja kolmen istu…. VUODESOHVA, vanha. Myydaan muuton edelta pois kolmen istuttava sohva, jonka saa suunnilleen 140cm leveeksi vuodesohvaksi. Sisalla tulee ohut. Kahden istuttava vuodesohva, koti – Ilmoitusopas.fi. Myydaan kahden istuttava vuodesohva, siistissa kunnossa, ei ole ollut elaintaloudessa eika tupakoitu. INKOO. 2,5-h sohva Cuper-kangas, valkoinen, hoyhentayte. 03534-000-00010. 1 761,00 € 1 761,00 €. ULRIKA, 2,5-h sohva Mondo-kankaalla. N. 3 vuotta sitten ostettu kahden istuttava vuodesohva. Sohva on variltaan liila ja ostettu IKEAsta. Myydaan tarpeettomana edulliseen hintaan 35 €!! Paivitetty:. Huoneistokuvaus. Tupakeittio, kahden istuttava vuodesohva, sanky, pesuhuone/ wc, ei saunaa. Huoneiston pinta-ala 21 m2. Huoneisto on rak. Sope Collection -kankailla DIANA-vuodesohvat –20% Diana-vuodesohvissa Diana kahden istuttava vuodesohva, kuvassa ylapuolella. Leveys 163, korkeus. Perinteinen 2-istuttava vuodesohva on perushuonekalu vailla vertaa: sen sijoittelu on vaivatonta ja sohvaa on helppo siirrella. Kahden istuttava sohva on.

Vuodesohva - Ilmoitukset - Keltainen Porssi

Buffalo 2,5-istuttava vuodesohva. Tyylikas ja mahtavan muhkea 2,5-istuttava vuodesohva, jossa on heittotyynyjen lisaksi kaksi koristetyynya. Sohvan voi. CAROLINA-vuodesohva kanta-asiakasetuna alkaen 1453,- (2077,-). Selkea ja ajaton Carolina on yksi CAROLINA 3h vuodesohva, Liuda-kankaalla Kangas: Liuda valkoinen. Istuin: HR-25, E-30 vaahtomuovi+vanu. Selka: Ecosoft.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.