keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Puhelimen suojapussi

Puhelimen kuoret, kotelot, suojakalvot - Matkapuhelimet -

0 Tuotetta 0,00 €. Etusivu. Puhelimet ja Tarvikkeet. Puhelintarvikkeet aLOKSAK Vesitiivis Suojapussi Alypuhelimelle ja Tabletille aLOKSAK suojapussit su. Mozo Toppa suojapussi suojaa puhelimesi iskuilta ja hyiselta ilmalta. Soveltuu 4-5 alypuhelimille Varit: musta ja pinkki. Kotelot ja suojakuoret, Kaytannollisen tyylikas nahkasta valmistettu suoja, joka istuu taydellisesti iPhone 6 Plus -mallien puhelimiin.Kotelot ja.

Tasta syysta puhelimen suojapusseja ja koteloita loytyykin jos jonkinlaisia tyylin ja suunnittelun saralta, joten jokainen varmasti loytaa oman suosikkinsa. Puhelimen kuoret, kotelot, suojakalvot. Matkapuhelimen kuorella erotut porukasta. Tee puhelimestasi persoonallinen valitsemalla suosikkivarisi ja - mallisi. Puhelimet. Navigaattorit. Puettavat laitteet. Aktiivisuusmittarit. Tarvikkeet. Urheilukellot. Alykellot. Puhelintarvikkeet. Kuulokkeet. Suojakotelot ja kalvot. Suojapussi puhelimelle,mini mount. 100 % vesitiivis suojapussi pienimpia puhelimia kuten iPhonea varten. Taman mallin voi kiinnittaa polkupyoran tai vaikka. Puhelimen suojapussi. Puhelimen yleispussi sopii Iphone 5G ja vastaavan kokoisille puhelimille. Lisatietoja. 5,90 €. Vari: Tuotekoodi: S-SCS-1278D. Crumpler matkapuhelimen suojapussi nayttaa tyylikkaalta ja suojaa puhelintasi kuljetuksen aikana.Neopreeninen suojapussi kestaa eika meneta variaan. Muutama vedenpitava puhelimen suojapussi ja kotelo ohjaintankoon iPhone 6, 5 , tms - lahetti Muut:. Kateva suojapussi pitaa laitteesi turvassa lialta ja kosteudelta laukussa, rinkassa, kanootissa tai kaulassa. Nyt voit pitaa edullisesti ja turvallisesti. Pakkauksessa kolme suojapussia. Sopii hyvin kosketusnayttoisille mm. iPhone puhelimille jne. Suojapusseissa ei ole kantoremmia tai kaularemmia. Kiinnitys. Tempered Glass Iskunkestava Panssarilasi iPhone 4/4S. Arvioitu toimitusaika: Heti Arabia Digishop noutopiste: 66 kpl. Toolo Digishop noutopiste: 0 kpl. Hieno pystymallinen suojapussi puhelimelle, mp3-soittimelle tai pienelle kameralle. Suljetaan vetoketjulla. Lapan alla korttitaskuja. Takana karbiinihaka. Pantterikuvioinen kannykan suojapussi on valmistettu kasityona Italiassa ja koristeltu kultaisilla Swarovskin kristalleilla. Kiinnita puhelin tai GPS-laite pidikkeeseen, ja seikkailu voi alkaa. Patentoitu 34 ,95. Osta Vertaa. Esikatselu. RAM Sovitin ja kamerakierre Ram Mounts 0.0. Vedenpitava suojapussi mm. iPhonelle ja muille, kutakuinkin Pussin takapuolelta loytyy puoelstaan oma ikkunansa puhelimen kameralle. Mukana tulee myos.

Puhelimen Vedenkestava Suojapussi, Pinkki. - ttkauppa.com

Tiivis ja kestava lapinakyva aLOKSAK -suojapussi kookkaille puhelimille (mm. Samsung Galaxy S3). Kosketusnayttoa voi kayttaa normaalisti puhelimen ollessa. 9 € Makela Juho-Matti. 56 Puhelimen suojapussi/vyokotelo. 9 € Puikko Leevi. 57 Puhelimen suojapussi/vyokotelo. 9 € Kuusela Taina. 58 Puhelimen suojapussi/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.