keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Muotoilevat alushousut

Muotoilevat alusvaatteet - Shapewear Verkkokauppa SlimAgent

Valikoimaamme kuuluvat vyotaroa ja lantion aluetta muotoilevat alusvaatteet, shape in -shortsit ja shape in -leggingsit. Shape in -alusvaatteet sopivat erityisen. Seksikkaita alusvaatteita ja vaatteet linja Ruotsin alhaisin hinnoin! Ilmainen toimitus yli 75 Euro ja nopea toimitus. Valitse yli 1000 erilaista tuotetta!. Napakat alushousut, jotka muotoilevat vatsaa ja takamusta. Lahkeensuissa pitsireunus.

Etusivu » Naiset » Alus-, olo- ja uima-asut » Muut alusasut » Muotoilevat alusasut. Rajaa nakymaa merkilla tai varilla. Rajaa nakymaa merkilla tai varilla. Merkki. Muotoilevat alusvaatteet ja shapewear alushousut ja alusasut muotoilevat auttavat sinua saamaan upean siluetin! Tutustu ja tilaa nyt netista. Toimitus on nopea. 5. Joulukuu Muotoilevat alushousut siloittavat vatsamakkarat, mutta varo valitsemasta liian tiukkaa kokoa! Shutterstock. Eleganttikin juhla-asu menee pilalle. Muotoilevat alusasut sopivat erityisesti tykoistuvien vaatteiden alle itsevarmuutta lisaamaan. Tilaa laadukkaat alusasut stockmann-verkkokaupan valikoimasta. Muotoilevat alushousut, 2 kpl. VIVANCE. Muotoilevat alushousut, 2 kpl alk. 42,90 €. Muotoilevat alushousut, 2 kpl. VIVANCE. Muotoilevat alushousut, 2 kpl alk. Miesten muotoilevat alushousut. Yksi ihmettelija. 17.2.2014 14:32. Mitas mielta naiset on, jos miehen housujen alta loytyisi tallaiset. Tuntuuko alusvaateostoksille lahto hankalalta? Oikean koon esille penkominen alusvaatekasojen joukosta voi tuntua raskaalta. Alusasut, alushousut ja rintaliivit. 2. Maaliskuu Tarvisin jonkun hyvan, tiukan vatsaa muotoilevan alustopin, mika ei littaisi. Ma sain muuten aidiltani jotkut lindexin muotoilevat alushousut. 28. Marraskuu Muotitoimittaja ja stylisti Susanne Salo kertoo, miten muotoilevista alushousuista on tullut jokanaisen glamour-vaate. Muotoilevat alusasut 24 tuotetta. Nayta: Ruudukko. Luettelo. Lajittele. --. --, Hinta: halvin ensin, Hinta: Kallein ensin, Nimen mukaan: A-O, Nimen mukaan: O-A. Nama muotoilevat (alus)housut, nykyisin jopa farkut, perustuu naisen muotojen muokkaamiseen. Housut on valmistettu siten etta ne litistavat.

Kauniisti muotoilevilla ja paikallaan pysyvilla korseletti-alushousuilla saat kauniin ja ryhdikkaan muodon. Sopii seka arki- etta juhlapukeutumiseen. Materiaali. Valikoima naisten muotoilevia alusasuja. Shoppaile ja tilaa verkkokaupasta erikoishinnoin. - Eushoppy. 14. Toukokuu Entas muotoilevat alusasut? Muotoilevat alushousut? Muotoilevat bodyt, shaping -sukkahousut ja muut vastaavat alusmekot, poksyt ja paidat?.

Laskipuku Oi Mutsi Mutsi

Muotoilevat alusvaatteet naisille ja miehille. Shapewear-alusasut muokkaavat ja hoikentavat vartaloa. Tilaa saumattomat alusvaatteet edullisesti netista. Erittain suositut Carriwellin ihanan pehmeat vatsaa muotoilevat alushousut on suunniteltu erityisesti raskauden jalkeiseen kayttoon, mutta ne tuntuvat mukavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.