tiistai 29. syyskuuta 2015

Vaalea balsamico

Voinko kayttaa valkoviinietikan sijaan valkoista balsamicoa?

20. Tammikuu Kolme osaa oljya, yksi osa balsamicoa tai muuta viinietikkaa, suolaa ja pippuria myllysta. Siina se on: salaatinkastike selkeimmillaan. Etikka sopii monipuolisesti maustamiseen, marinointiin ja sailontaan. Balsamicoa seka valko- ja punaviinietikkaa voi kayttaa esimerkiksi salaatinkastikkeissa. Ainekset: Kuutioitua leipajuustoa. 4 keitettya perunaa. 1 punasipuli. 4 cl vaaleaa balsamicoa. 1 dl rypsioljya. Nippu ruohosipulia. 1 ruukku tuoretta basilikaa.

Uuniperuna-annoksemme sisaltavat salaatin (rucola-, jaavuori-, frisee- ja punasalaattia, vuonankaalia seka kirsikkatomaattia), vaaleaa balsamicoa, oliivioljya. 21. Huhtikuu Maut on aika erilaiset, mutta ainakin salaattiin voit. Maistele! Marinadiin voi valkoinen balsamico olla liian loivaa, mutta voit ehka korvata sen. 23. Huhtikuu Perinteista ja aitoa balsamiviinietikkaa, Aceto Balsamico tradizionalea, valmistetaan Vaalea balsamiviinietikka valmistetaan sekoittamalla. Rajamaen valkoinen balsamico 15g = 1 rkl =5 ml (Rajamaen), annos 15g ravintosisalto ja energiasisalto. Ohjeet ja kulutuksen vaihto - Kulutuksesi on 2500 kcal. Saarioinen Vaalea Balsamico salaattikastike 340g. EAN: 6412000015139. Tuoteryhma: Salaatinkastikkeet, majoneesit. Valmistaja: Saarioinen Oy. Esim. Rajamaen Valkoinen Balsamico sisaltaa: Ravintosisalto 100 g. Energiaa 600 kJ / 140 kcal. Rasvaa 0 g. Proteiinia 0 g. Hiilihydraattia 37 g. Valkoinen balsamico, balsamicosiirappi tai sitruunamehu riittaa maun antajaksi vihersalaatille. Mausteoljyja on helppo tehda itse. Sekoita desilitraan rypsioljya. 7. Heinakuu Korvaa valkoinen balsamico esim. sitruunamehulla ja muutamalla tipalla tavallista viinietikkaa. Panosta: Osta fetajuustoa mausteoljyssa ja. 23. Kesakuu Kaytin marinointiin vaaleaa balsamicoa, mutta tumma balsamico ja punaviinetikka toimivat samoin. Tummemmat etikat antavat sipulille vahan. Kylmapuristettu neitsytoliivioljy. 4 juuston pastakastike. Neitsytoliivioljy. Kasvisbolognese. Punainen ja vaalea balsamico. Makea salsakastike. Pesto Genovese. kastikkeeksi sopii vaalea balsamico (sita ei nae kuvasta juurikaan mutta on hyvaa) ja myos hieman tummaa balsamicoa. Ala laita kumpaakaan, mutta etenkaan. 11. Syyskuu 3/4 dl omenaviinietikkaa (laitoin valkoviinietikkaa, valkoinen balsamico). 1/2 tl jauhettua mustapippuria. 1 tl ruususuolaa. 1 tl kuivattua basilikaa. 28. Heinakuu Heita kattilaan salottisipulit, valkoviinietikka tai valkoinen balsamico, valkoviini, Jostain muistin syovereista on tullut ajatus etta vaalea kala. Balsamico ( vaalea ja tumma) , Oliivioljy. - naista 1 salaatti. Talon ( oman leipomon) Leipavalikoima. Levite. Vesi. Menu 10.00 euro / henkilo. 2 erilaista salaattia.

Kokeilevaa kotikokkausta: Fetaporkkanat

Alkuruoka. Kolmen juuston vihersalaatti balsamico salaattikastike. Grillikana- nuudelisalaatti Maalaiskinkkupastasalaatti. Vaalea balsamico salaatinkastike. Lisaa hunaja ja valkoinen balsamico. Lopuksi lisaa hunaja ohuena vanana koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Pilko vesimelonit, kurkku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.