maanantai 21. syyskuuta 2015

Kaytetty paaltaajettava ruohonleikkuri

Ruohonleikkurit - Ymparistokoneet - Konekesko vaihtokoneet

18. Huhtikuu Pitaisi ostaa ruohonleikkuri n. Kannattaa ennemmin ostaa kaytetty ammattikone, nykyaan monet ammattilaiset vaihtavat sauvaohjattuun. 6. Toukokuu Paaltaajettava ruohonleikkuri OK pihalle. niin uuden 4-veto Stigan sijasta tuli ostettua samalla rahalla kaytetty hieman jareampi leikkuri. Vertaa ruohonleikkureita helposti netissa VERTAA. Ruohonleikkureita on monenlaisia: paaltaajettava, perassa kaveltava vai olisiko tyonnettava ruohonleikkuri Ruohonleikkureissa on joko sahkomoottori tai polttomoottori jossa kaytetaan.

Nurtsia tulee vajaa 3-4000 nelioo eika kiinnostaisi kohtuuttomasti tunteja kayttaa ruohonleikkuuseen! Mita konetta suosittelette kokemusten. Vaihtokoneet Olet hakenut kaytetyt nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit. Stiga Combi 36 E sahkokayttoinen leikkuri. Helposti ajettava, helppokayttoinen. Ruohonleikkuri on laite, jolla nurmikkoa leikataan lyhyeksi. polttomoottori- tai sahkokayttoisia, mutta pienissa puutarhoissa ja kerrostalopihamailla kaytetaan viela myos kasikayttoisia leikkureita. Paalta ajettava leikkuri, tera koneen alla. Sivullepuhaltavan erikoissuuren puutarhatraktorin leikkuuleveys on 117 cm. Tehokas kaksisylinterinen moottori. Helppo ja mukava ajettava automaattisen. Kaytetaan leikkuujatteen, lehtien ja roskien poistamiseen nurmikolta. Kytketaan ajoruohonleikkuriin tai puutarhatraktoriin. Tyoskentelyleveys: 965 mm. 3. Kesakuu Paalta ajettava ruohonleikkuri tulee saannosten mukaan rekisteroida, jos sita kaytetaan muualla kuin yleiselta liikenteelta selvasti eristetylla. Ostin sitten kaytetyn husqvarnan yth 1120-14 hydrostatic ajoleikkurin kun murresta hajos vaihdelaatikko Crying or Very sad olisko kella. 15. Syyskuu ISEKI SF300 DX03 Paaltaajettava ruohonleikkuri, Lahti Kaytetty. Leikkuupoydasta puuttuu hihna. Ulos-oton kytkin ei kunnolla iroita. Keraajan tilavuus on 300 litraa, tarvittaessa se voidaan ottaa pois ja konetta kayttaa taaksepurkavana tai allesilppuavana (lisavarusteita). Keruusailion tyhjennys. Akkukayttonenkin on, kayttanyt ehka kolme kertaa. Paaltaajettava 5 heppanen Murray vuodelta 1994 ja rikki kans kaks vuotta. Tollakin menee. 30. heinakuu John Deer F1400 ajettava ruohonleikkuri, vm., kaytetty, 22 hv4WD, etuveto pysyvasti paalla, hydrostaattinen veto, hydraulinen. LEIKKURI LEMANS KILPAILUSAANNOT- Kilpakalustona kaytettava paaltaajettava ruohonleikkuri/runko 4-pyorainen ,2-vetoinen ,rattiohjaus. Veneet - VaaksyKaytetyt ja uusia varastoveneita seka peramoottorit Husqvarna Rider on epailyksetta minka tahansa puutarhan paras ajettava ruohonleikkuri. 22. Toukokuu Kettera McCullochin paaltaajettava ruohonleikkuri nyt avuksi pihatoihin! 3 lapsen aiti kayttaa verkkokauppoja arjen hankinnoissa.

ISEKI SF300 DX03 Paaltaajettava ruohonleikkuri, Lahti

LEIKKURI LEMANS KILPAILUSAANNOT- Kilpakalustona kaytettava paaltaajettava ruohonleikkuri/runko 4-pyorainen ,2-vetoinen, Max leveys. Ruohonleikkuri paaltaajettava McCulloch M105-97FM lisakuva 2 Sumperi. 12.08.2015 olen ollut tyytyvainen , en kyllakaan ole kayttanyt kuin muutaman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.