perjantai 18. syyskuuta 2015

Mokki keittio

5 Hengen mokki. Keittio, wc, kylpyhuone, sauna,

Alueella on 1200 matkailuajoneuvopaikkaa, 90 mokkia, v. valmistunut uusi kahvila-ravintola, jossa monipuolinen ruokalista, karaokea, live-esiintyjia seka. 20. Heinakuu Mokin keittio ennen ja jalkeen. Teimme mokille keittioremontin viitisen vuotta sitten. Mitaan rakenteellisia muutoksia ei tehty, vaikka olisinkin. 22. Heinakuu Pieni kompakti keittio jossa yhdessa kahden palan hella, poyta, pesuallas, jaakaappi ja roskis kaappi.mitat:90cm korkea110cm levea60cm.

Top Camping -leirintakeskuksessa on yhteensa 87 mokkia, rantamokkia ja merenrantahuoneistoa- alueellamme on 3 hengen mokki, keittio, wc ja terassi. 5 Hengen mokki. Keittio, wc, kylpyhuone, sauna, takka. Mokki numero 77. Perinteinen hirsimokki hyvilla varusteilla. Mokissa vuodepaikat viidelle ( parisanky. 70-Luvun Enso-Gutzeit keittio 100,-ilman kuljetusta. 100 € Vanha ja pieni keittion poyta TARJOA!. pesuallas kahdella liedella, hyva mokki kayttoon. 80 €. Mokit,rantahuoneistot - 3 hengen mokki, keittio, wc ja terassi. Kaudelle valmistuneita mokkeja, numerot 64-76C. Majoitus kolmelle hengelle. Varustuksena. Mokit,rantahuoneistot - 5 hengen mokki. Keittio,wc,kylpyhuone,sauna,takka. Mokki numero 77. Perinteinen hirsimokki hyvilla varusteilla. Mokissa vuodepaikat. Keittio on mahdollista varata myos erikseen ilman muuta Servin Mokkia. Talloin pitaa kuitenkin varmistaa, ettei melu hairitse Salin mahdollista kayttajaa. Tilaa voisi olla jonkin veran - mokki - tupakeittio - sauna / terassi, nakymat kuin Tilalla myos noin 1930 -luvulla rakennettu mokki (keittio, makuuhuone ja. Klikkaa tasta kuvat ja lisatiedot ja tarkasta mokin saatavuus. Keittio oli erinomaisesti varusteltu ja mokki sopi mainiosti lapsiperheen hiihtoloman majapaikaksi. Vuonna 2001 rakennetun mokin huoneistopinta-ala on 89 m2, kaksi on 48 m2, ylakerrassa on suuri makuuhuone, alakerrassa keittio ja olohuone. Mokissa on. 5. Kesakuu Mokki on jatettu niin etta sisaan tullaan eteisesta josta on kaynti Keittio on eteisesta heti oikealla, siina on puuhella ja leivinuuni. Mikko ja Ville toteuttavat kaivatun perinpohjaisen muodonmuutoksen: koko mokki saa kuin uuden raikkaan elaman ja keittio siirtyy kokonaan uudelle.

Mokissa sahkot, wc-suihku ja puulammitteinen sauna. Tupa, jossa 2 levittettava vuodesohvaa ja pieni keittio. Rannasta loytyy vene ja jarvelle kalastusoikeus. Sirkka: “Upeat maisemat, tilava mokki, hyvin varusteltu keittio”. 2.6.2015 By tervalepikontorpat. Lomasta Tervalepikon torpassa jai todella hyva mieli. Paikka oli. Manniston mokkiin sijoittuu Elias Lonnrotin emannyyskoulumuseo, kesakahvila- ja joulun ajan elamysmokkitoimintaa. Mokissa on 14 hengen kahvilasali, keittio.

Vuokramokki - JOUTENKOLO, 3h 75m? - Nettimokki

Villa Sigrid. Vapaa-ajan mokki meren rannalla 18 km Porvoon keskustasta. Mokissa m2, jarven rannalla. Alakerrassa keittio, olohuone, sauna ja saniteettitilat. Oras Safira 1023F on mokille tarkoitettu 5 litran vedenlammittimella varustettu keittiohana, jossa on lenkkivipu, kaantyva juoksuputki ja poresuutin. Juoksuputken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.