torstai 17. syyskuuta 2015

4-Vuotissynttarit

Ohjelmaa syntymapaiville - Vauva.info

11. Heinakuu SynttareistaMeilla oli esikoisen tayttaessa 4 vuotta samoja pohdintoja, ja 5- vuotissynttareiden aikaan valvoskelin jo monta viikkoa etukateen. 8. Lokakuu (ma oon kauheen huono leikittaa ja pitaa mitaan shouta) Mita helppoa ohjelmaa vois keksia? vinkkeja? juhlijoita luultavasti 5 kpl,ialtaan 4-5v. 4-Vuotis synttarit vol 1 ja 2. 24.2.2013 by Ullis. Nyt on juhlittu 4-vuotiasta Siennaa jo kaksi kertaa. Mieletonta tyttoenergiaa on ollut talo taynna :-) Sankarin.

30. Toukokuu 4-vuotissynttarit. Pikkusisko aloitti prinsessasynttareiden suunnittelun ja vieraiden kutsumisen jo heti kohta joulun jalkeen. Han on ilmeisen. 12. Marraskuu Meilla vietettiin siis 4-vuotissynttareita kahdeksan lapsivieraan voimin, vieraat 3,5 - 6 -vuotiaita. Tana vuonna ohjelma alkoi lahjojen. 8. Marraskuu Karkkibaari piti ja halusin toteuttaa nyt poikani 4-vuotis synttareilla. Se oli heti ensinmaisena mielessa kun synttareita ruvettiin suunittelemaan. 10. Maaliskuu 4 vuotis synttarit.voileipakakun ohje. Eiliset juhlat meni oikein mukavasti. Synttarisankari oli niin vauhdissa, ettei nukkumaan meinannut. 1. Heinakuu Rakas poitsumme taytti eilen 4 vuotta! Tanaan pidimme sallin kaverikekkerit, johon valitettavan moni ei paassyt. Kesa on kiireista aikaa, joten. 8. Kesakuu Tanaan meilla juhlittiin 4-vuotissynttareita kavereiden ja sukulaisten voimin. Oli kivat juhlat ja toivon mukaan myos vieraat viihtyivat. Tarjolla oli. 8. Maaliskuu Kuopuksen 4-vuotis synttarit. Tarjolla oli: poro-aurajuustomuffinsseja. broilerisalaattia (kiinankaalta, savoynkaalta, tuorekurkkua, ananasta. 28. Huhtikuu Hah (vai pitaisko sanoa hau), meilla on juhlittu vaaleanpunaista Ryhmahau- synttaria :) Oikea paiva oli ja meni, mutta sunnuntaina oli kakku. Paikalla oli seitseman yksivaidepyorailijaa. Talla hetkella kaupungilla rasteja etsii nelja ajajaa, kolme lahti paluumatkalle. Itse juon olutta. Tyttaren 5-vuotissynttareilla suklaaseen dipatut vaahtokarkkitikkarit vietiin Sanna, Kouvola. 4. Meilla jarjestettiin tana vuonna Angry Birds-teemajuhlat. 20. helmikuu 4-vuotissynttarit. Taas kerran vietetaan expat synttareita! Onhan niita tassa tullut vietettya viimeisten vuosien aikana. Mukavaa, etta noin. 4-Vuotissynttarit. 10.10 klo 16 Kaarinan kirkossa. Henkilokohtaiset kutsut tulevat kotiin. Juhlaohjelma Syntymapaivatarjoilu Lahja paivansankareille. 15. Tammikuu Meilla oli 7-vuotissynttarit juuri viikko sitten (ja ekat kaverisynttarit) sai hyvia ideoita helmikuussa haamottaville 4-vuotissynttareille, jotka on. Meilla on 2- ja 4-vuotiaat lapset, mutta synttareilla kay yli 7-vuotiaita serkkuja ym. Muistan kun poikani 7-vuotissynttareilla jaoimme lapset Lajitteluhatun avulla.

Ryhmahau kakku, Paw Patrol, 4-vuotissynttarit -

19. Kesakuu Tyton 4-vuotissynttarit. Tahkapaa kakku. Kahvikakkua. Macaronseja. Suklaatryffeli piiras. Lisaksi oli jaatelobaari seka pikkupizzoja. 23. Tammikuu 4-vuotissynttarit. Nain mukavaan tapahtumaan paattyi lopulta viime viikko, vaikka alkuviikko menikin kaikessa muussa kuin kivoissa merkeissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.