keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Ariel pesuaine

Kirjopesuaineet testissa Kuningaskuluttajan testit - Yle

18. Helmikuu Tama kyseinen pesuaine on Rainbow merkin wild berries. se vahemmisto joka tykkaa pesuaineen tuoksusta :) Nestemainen ariel tai bio luvil. 23. Marraskuu Elikas ekan kerran ostin Arielin nestemaista pyykinpesuainetta. Asken katsoin pulloa ja siina oli kielto laittaa ainetta pesuainelokeroon. Miksi ei. Ariel pesujauheen/pesuaineen annostelija ilmaiseksi. Voit valita annostelijan joko tiivistetylle tai tiivistamattomalle pesujauheelle tai pesupallon.

Iholle ja luonnolle hellavarainen, nestemainen pyykinpesuaine poistaa tahrat ja. Ariel Color soveltuu kirjopyykin pesuun, eika se sisalla valkaisevia aineita. 2. Helmikuu Kaupasta ostettiin niin isot pakkaukset kuin loytyi, jotta pesuaine tulisi Mukana oli kolme suosittua merkkituotetta, Ariel Color (3.74 e/kg), Bio.

Pesuainetta saa tilaamalla myyjalta osoitteesta www.allegrosuomi.com. Pakkauskoko on 8 kg ja Ariel Color nestemainen Ariel Sensitive Pyykinpesujauhe. Ariel Sensitive. Liquid -pyykinpesuneste. Nestemainen pyykinpesuaine on suunniteltu erityisesti herkkaihoisille ja hajusteyliherkille kaikkeen pyykkiin. Nesteen. 16. Heinakuu Ariel Actilift Color nestemainen pyykinpesuaine. Kayttoturvallisuustiedote asetuksen (EY) N:o 453/2010 mukainen. Julkaisupaiva: 10/05/2012. 19. Maaliskuu Yritin eilen tiirailla kaupassa (kaytan nestemaisia siis vain), mutta Ariel-pullojen seassa ei tallaista pesuainetta ainakaan lahikaupassamme. 29. Joulukuu Olen tykastynyt kovasti Arielin Aktilift-pesutyynyihin ja varsinkin ja sen pesuteho vaikuttaisi olevan muita Arielin pesuaineita tehokkaampi. 14. Helmikuu Testasimme yleisimmat pesuaineet! Milla pesuaineella pyykki on puhtainta? ARIEL Actilift Excel Colour Pyykinpesunestetabletti. Ariel Powder Prof. Color 6.737kg Pesuaine on suunniteltu erityisesti ammattikayttoon Tiivistetty pesuaine varipyykille Poistaa tahrat tehokkaasti myos alhaisissa. Kuitenkaan en haluaisi mitaan nhirvean voimmaakkaan tuoksuista (OMO, Ariel ovatko ne kovin voimakkaita) ja ilman valkaisuainetta myos pitoaoa olla!. ARIEL PYYKINPESUAINE XXXL 4 KG Uusi miedompi tuoksu. 23,90 € SERTO PYYKINPESUJAUHE ULTRA 1,5kgHajusteeton pyykinpesuaine seka varillis. 28. Marraskuu Kyseinen Ariel on iiiihanan tuoksuinen jo pelkastaankin =) pesuaineeseen tai yhdistelmaan pyykinpesuaine+huuhteluaine niin kertookas. Ariel, ortega, arg. jalkapalloilija (s. 1974). ariel, pesuaine. ariel, pesuaine merkki ariel, ramirez, arg. saveltaja, pianisti (1921-2010). ariel, sella, Tarkempia. 1. Helmikuu Talla hetkella meilla on pyykinpesuaineena Arielin pesutyynyt kirjopyykille seka Arielin nestemainen pesuaine valkoiselle pyykille. Mustalle.

Yleisimmat pyykinpesuaineet testissa – tuleeko halvalla

29. Lokakuu 1.2.1. Merkitykselliset tunnistetut kaytot. Tarkoitettu suurelle yleisolle. Tehtava- tai kayttotarkoitusluokka.: Puhdistus- tai pesuaineet ja lisaaineet. 26. Helmikuu Kaataa ne siina Arielin pesutyynyjen pesuainemainoksessakin ja perustelee, etta Ma oon kayttanyt huoletta nestemaista pesuainetta edesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.