tiistai 28. heinäkuuta 2015

Moderni vierasmaja

Vierasmokki Sylvia 3820x3820x2480 mm 14,6 m? 18 mm - Taloon.com

Pienet kesa- ja lomamokit seka aitat ja vierasmajat ovat oivat ratkaisu silloin, kun haluat rakentaa. Nykyaikainen Paris-vierasmaja sopii moderniin ymparistoon. City-mallisoon kuuluu leikkimokki, vierasmaja, kesakeittio ja varasto. Woodia City-malliston vierasmaja on moderni ja avara pihan oleskelupaikka, jossa. Ankkuri on moderni ja mukavasti muuntuva saunatupa. Tutustu Saunat, kesakeittiot ja vierasmajat taydentavat modernin, pulpettikattoisen Ulappa-sarjan.

Enkelrum on laadukas ja moderni pienhuvila ymparivuotiseen kayttoon sinulle, joka haluat tyylikkaan, hyvin suunnitellun ja kestavan ratkaisun. Koska Enkelrum. Hinta 2799.00 €/KPL. Polhusin elementtirakenteinen Sylvia on moderni ja tilava funkkistyylinen vierasmokki, jonne tulvii valoa sivulla olevasta korkeasta ik. Sauna Joonas-Pihasauna Joonas Moderni, Ready, 8,2m?+7,8m?. Timber-hirsi. SaunaJoonas Moderni, Ready, 8,2m?, valmissauna. Lue lisaa. 11 790,00 €. Langeoog B on 14,8 m2 kokoinen ja Langeoog C 19,1 m2 kokoinen, moderni vierasaitta. Mukana myos pystytysohje. Tehtaan myontama takuu 5v. Katso video. Etusivu » Piharakennukset » Vierasmajat » Modernit » Vierasmaja Oriental 5. Modernit 5 / 8 Oriental 5 on 8,9 m2 kokoinen vierasmaja. Mukana pystytysohje. Moderni, konstailematon loma-asunto,. Tutustu oheiseen kohteeseen Moderni hirsirakenteinen vierasmaja keveilla terasperustuksilla. Tutustu oheiseen. 14/01 Naytamme, miten pystyt nopeasti rakentamaan vajan, jossa on riittavasti tilaa ja joka nayttaa modernilta ja tyylikkaalta pihassa kuin pihassa. Voit levata ja rentoutua kodikkaissa huoneissa, joissa on yhdistetty historiallinen tyyli ja moderni nykypaiva. Vierasmajamme sijaitsee Rakveren tarkeimpien. Rakennettu lamellihirsinen Honkarakenteen Ankkuri -mokki tilavan modernin saunan kera seka erillinen vierasmaja. Rakennusoikeutta runsaasti jaljella!. Moderni hirsimokki / vierasmaja. Moderni hirsimokki / vierasmaja Mantysirkku. Mallin tiedot. Parvelliset 20 - 80 m2 , Vierasmajat. Kerrosala 1. krs. 30 m2. KUISTI. VIERASMAJA 2 LoVIISA 19,5. Nykyaikaista suunnittelua, valoa ja avaruutta. Korkeat ja kapeat ikkunat tuovat vierasmajalle uutta modernia ulkonakoa. Moderni leikkimokki. Mokissa parvi, peraseinalla avautuva kioski-ikkuna ja ovessa ikkuna. Mokin koko: leikkiala n. 200 cm x 160 cm, oven korkeus 150 cm. Kuvassa Kruunuaidan Moderni 30 -aitamalli. Pihaprojekti kutsuu. Kevat ja kesa ovat Ruska 6 soveltuu niin vierasmajaksi kuin leikkimokiksikin. Rakennus on. 9. Syyskuu Lisatilan tarpeen innoittamana han suunnitteli arkkitehdin kanssa modernin vierasmajan mokin viereen. – Meilla ei ollut olohuonetta, eika.

Villa Theresan vierasmaja, Viro - Visitestonia.com

Vierasmaja, pelkkahirsi, Suomenniemi,. Sauna, moderni, pelkkahirsi, Riihimaki. Paviljonki, PostBeam, Manamansalo,. Vapaa- ajanasunto. Kesakeittio Huvimaja Vierasmaja. Moderni kesakeittio isoilla ikkunoilla ja lasiovilla. Kesahuone ja katettu terassi soveltuu monenlaiseen oleskeluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.