torstai 23. heinäkuuta 2015

Hirsitalon sisustus

Huvila ja huussissa pilattiin 200v vanha hirsitalo

Sohvapoyta kieltamatta tuo sisustukseen lisaa kodikkuutta mutta mitenkas minusta meilla alkaa tuon myota vaikuttaa jo liiankin kodikkaalta…?! :D. sohvapoyta2. 2 Paivaa sitten Kaksosperhearkea ja kuntoilua, sisustusta ja shoppailua, matkailua ja Pienia palasia elamasta vaaleanpunaisessa hirsitalossa. About living. Loydat tuhansia kuvia aiheesta Hirsitalon Sisustus Pinterestissa – visuaalisessa kirjanmerkkityokalussa, jolla on helppo ottaa loydot talteen. Lisaa aiheesta:.

Sisusta unelmiesi. Kontio. Kaunis ja toimiva sisustus on olennainen osa viihtyisaa kotia. Kontion vaihtoehdot tarjoavat hyvat lahtokohdat haluamasi tunnelman. 10. Syyskuu Kiva kun oikein ammattilaiset tulevat paikalle remppaamaan taloa, ja tehdaan kaikki just niin kuin ei pitaisi. Kylma vintti, joka on hirsitalon. Ota sisustusavuksesi ammattilainen. Kaunis ja toimiva sisustus on olennainen osa viihtyisaa kotia. Sopivan tunnelman luominen, eri materiaalien valinta. 5. Lokakuu Loytyyko blogeja josta saisi vinkkeja vanhan hirsitalon sisustukseen? Lahinna sellaisia oikeasti vanhoja juttuja saisi olla, ei mitaan uusvanhaa. Loydat tuhansia kuvia aiheesta Hirsitalot Pinterestissa – visuaalisessa kirjanmerkkityokalussa, jolla on helppo ottaa loydot talteen. Lisaa aiheesta: Hirsitalot. Rantatontilla sijaitsevan talon pohjapiirros ja sisustus ovat Eijan kasialaa. Arton ehdottama julkisivun vari, Lapin maakuntakukan kulleron keltainen, miellyttaa. 17. Helmikuu Jo viime vuoden puolella tuli hyva vinkki postausaiheeksi: millaista oli rakentaa hirsitaloa ja millaista on nyt sitten asua hirsitalossa. Koitanpa. Ulkokuvagalleriasta loydat ulkokuvia valmiista hirsitaloista. Talon sisustus on erittain tarkea tekija talon luomisessa kodiksi. Talon sisustus voi vaihdella. 10. Marraskuu Vanha 1800-luvun suuri hirsitalo kunnostettiin perheen viime kesan mokkirempan yhteydessa sisustaa mokkimme lahisisustus-teemalla. 10. Huhtikuu Sisustusarkkitehti Hanna-Marie Naukkarinen halusi luoda Villa Kapeen sisustuksesta urbaania tyylia henkivan, mieleenpainuvan. Tags » hirsitalon sisustus Sisustussuunnittelija Uusimaa – Millidee Oy. Sisustussuunnittelu kotiin ja yrityksiin. Lue, mita eri sisustus- ja aikakausimediat ovat mielta Mammuttikodin taloista ja vapaa-ajan kodeista. Tutustu kohteidemme upeisiin yksityiskohtiin ja. Lundagard sisustus perinnerakentaminen vintage nettikauppa Vanha hirsitalo. Lue lisaa. Iso vanha talo (100+100m2) - MYYTY. Lue lisaa. Vilja-aitta. Hirsitalon pintaremontti, kuvia 10. Ylakerta. Olohuone/ruoka. Takkahuone. Olohuone. Keittio. Eteinen. Makuuhuone. Takkahuone enn. Keittio ennen.

Katso kuvia hirsitaloista Palmatin Wooden Houses

Hirsitalon keittio - Sisustuspaletin suunnittelema ja puusepan toteuttama keittio. Omakotitalo - Tiileritakan ymparille uusilla kalusteilla ja tekstiileilla sisustettu. Paljaat hirret, puulattiat, valkoiset huonekalut ja tekstiilit, kauniiden esineiden runsaus, niista on taman kodin sisustus tehty. Rustiikkia ja romantiikkaa: piha ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.