maanantai 27. heinäkuuta 2015

Sokkelimaalit

Talotohtori: Maalataan betonia Tamperelainen

Alkalinkestava akrylaattimaali. Betonisokkeleiden ja sementtivahvoilla laasteilla ylitasoitettujen betoni- ja harkkosokkeleiden maalaamiseen. Riittoisuus 4-6m2/l. Tikkurila Yki A 9l Sokkelimaali. Tikkurila Yki A 9l Sokkelimaali. Tikkurila - Tikkurila Yki A 9l Sokkelimaali. Hintaa ei saatavilla. Hintaa ei saatavilla. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Vesiohenteinen Virtasen Akrylaattimaali. Se on tiilikattomaali, sokkelimaali ja muovipinnoitetun peltikaton maali. Maali soveltuu myos tuuletusraollisten.

1. Tammikuu R a patut julkisivut Tu o te tied o t. Kayttokohteet. Soveltuu ylitasoitettujen sokkeleiden varilliseen pinnoitta- miseen. Ennen maalausta sokkeli. 4. Lokakuu ”Saku-merkkinen sokkelimaali on paikoin pysynyt ja paikoin irronnut. Millaista maalia suosittelette? Pitaako entinen poistaa?”, kyselee Ulla.

Sadolin Kiviseina ja Sokkelimaali on tayshimmea korkealaatunen julkisivu- ja sokkelimaali betoni-, kevytbetoni-, rappaus- ja kuitusementtilevipintoihin. Sokkelimaali Yki 9 l valkoinen. WA82. Alkalinkestava akrylaattimaali betonisokkelin ulkomaalaukseen. Maalilla suojaat ja kaunistat niin uuden kuin vanhankin. 2. Toukokuu Fintex Sokkelimaali 9 L. Hinta: 51.61€ (hinta sis. alv 0%). Maksa osissa alk. 8.95/ kk » Lue lisaa. Valmistaja: Fintex. Tiilikattomaali ja Sokkelimaali. Kestava Virtasen Tiilikatto- ja Sokkelimaali on kehitetty tiilikattojen ja betonisokkeleiden erikoismaaliksi seka kaytettavaksi. COLORIA SOKKELI. Himmeapintainen, vesiohenteinen sokkelimaali. Coloria Sokkelimaalilla heratat eloon uudet sokkelit tai maalaat ennen erilaisilla. Sulo sokkelimaali on vesiohenteinen, himmea akryylimaali. Kayttokohteina betoniset sokkelit ja betoniset tukimuurit. Sokkelimaali. ESKARO. Vesiohenteinen sokkelimaali. Poista vertailusta. Poista muistilistalta. Eskaro sokkelimaali 6420614762622.jpg 6420614762646.jpg. 25. Kesakuu Jos sokkeli kaipaa kokonaan uutta varia, sokkelin voi maalata sokkelimaalilla. Tela tai sivellin kay hyvin maalausvalineeksi. Varisavy kannattaa. Sisustus » Maalit, liimat ja teipit » Ulkomaalit. SAKU SOKKELIMAALI PM3 9L (S*) 0620003010. Tuotenumero: 1297049. Myymala, Varastosaldo, Hyllypaikka. 30. Kesakuu 30.6.2007 22:36. Sokkelimaalit ( esim. Tikkurilan Yki sokkelimaali) tuppaavat olemaan liian tiivita latekseja, jotka muodostavat kalvon pintaan. 22. Toukokuu Talon ulkonaon viimeistelee kivijalka eli sokkeli. Sokkelin voi maalata tai pinnoittaa. Maaleiksi soveltuvat vesiohenteiset sokkelimaalit. Puolihimmea, kiviainespinnoille tarkoitettu maali, joka soveltuu myos (puhtaille ja kuiville betonilattioille sisatiloissa). Coloria Oy. Tuote. Sokkelimaali. himmea.

Sulo – laadukas sokkelimaali! GVK Coating Technology

21. Maaliskuu 2004 Akrylaattipohjaiset sokkelimaalit ovat sellaisia: ne paastavat kosteuden pois rakenteen sisalta mutta pitavat sateen niiden ulkopuolella. Vitsi on. Yki sokkelimaali.jpg. Tikkurila Aitamaali Valkea. Aitamaali valkea.jpg. Teknos Kirjo Aqua. Kirjo Aqua.jpg. Teknos Woodex Aqua Classic. Woodex Aqua Classic.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.