keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Finnkinon sarjaliput

Finnkinon sarjaliput nyt KulttuuriPassilla - ePassi: Alykkain

Olen ostanut Finnkinon sarjalippuja, kayvatko ne Kotkassa ja voiko niita ostaa teilta? Meille Kotkaan ei kay Finnkinon sarjaliput eika niita voi ostaa meilta. Jatkossa Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldoa seka Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleita voi kayttaa myos Finnkinon henkilokohtaisiin kulttuurisarjalippuihin. 20. Lokakuu Sain lahjaksi Finnkinon sarjalippuja, ja mietin nyt, etta jos menen leffaan, niin pitaako minun varata paikat ensin, kun menen ja pitaako lippu.

15. Joulukuu Finnkinon joululahjaliput myydaan vahintaan nelja kappaleen sarjoina. Finnkinon sarjaliput on laadittu niin, etta niissa on kayttoaikaa. 22. Joulukuu Nyt voit maksaa KulttuuriPassillasi yksittaisten elokuvalippujen lisaksi myos Finnkinon henkilokohtaiset sarjaliput. Lippuihin tulostuu nimesi ja. 17. Marraskuu jos ostan kulttuuriseteleilla finnkinon sarjalippuja niin voiko niita kayttaa sitten kuka vaan?. Edupoli Kayttajatutkimukseen vastanneiden kesken arvotaan Finnkinon sarjalippu (sis. 4 lippua). Arvonta paattyy: ei tiedossa. 27.9.2015 @rvontahullu Arvonnat. Finnkinon leffaliput myynnissa Arralla! Finnkinon sarjalipuilla voi maksaa elokuvaliput - myos 3D-elokuviin - edullisesti! 4 leffalipun paketti 47,00 € 8 leffalipun. 16. Joulukuu Tyky-Kuntoseteli+ ja Tyky-Online, kulttuurin ja liikunnan maksuvalineilla on voinut hankkia yksittaisia nayttamolippuja Finnkinon. 29. Tammikuu Saako finnkinon leffasarjalippuja palauttaa? Ottaako Tennispalatsi palautuksia vastaan? Sarjalippujen voimassaoloaika on 25.12.—3.5.2011. 1. Tammikuu 1.1.2014 Sellon elokuvateatterissa voi kayttaa Finnkinon sarjalippuja seka muita lipputuotteita seka ostaa lippuja paikan paalta Sellosta. Ei ole tullut kokeiltua, koska ehdin ne juuri kayttamaan, mutta torkean lyhyen aikaa nuo Finnkinon sarjaliput ovat nykyisin voimassa. Joskus. Vuoden RA-festivaalin (17.–27.9.2015) sarjakorttien ja katalogien myynti alkaa perjantaina 4.9. ja yksittaisten elokuvien lipunmyynti alkaa torstaina 10.9. Moi, kayko sarjalippu maksuksi Sellon VIP-saliin? Juha Kyto Finnkino. 19. elokuuta ·. Moi. kayko sarjalippu maksuksi Sellon VIP-saliin? 1 kommentti. E-sarjalipun voit ostaa myos Finnkinon verkkokaupasta (finnkino.fi), mutta Finnkinon verkkokaupasta ostetulla e-sarjalipulla voi lunastaa lippuja vain Maximin ja. Elokuvaliput. Palvelupisteet myyvat paikkalippuja ja sarjalippuja Finnkinon elokuvateattereihin. Elokuvaliput (Finnkino), myos paikkaliput. Postin myyntipiste. 31. Lokakuu Kannattaa tosin tarkistaa tuo suoraan finnkinolta. Eli porukka ostaa sarjalippuja eika ehdi kayttaa niista kuin osan - ilmaista rahaa.

Sellon Bio Rex -elokuvateatteri siirtyy Finnkinolle 1.1.2014

Ilahduta ystavaa Finnkino lahjakortilla. Hyodynna Tilaa nyt Finnkinon edulliset tulostettavat sarjaliput! Jos pidit Finnkino tarjouksista, rakastat myos naita!. 23. Huhtikuu Finnkino on muuttanut lippukauppaansa siten etta paperisilla sarjalipuilla voi maksaa leffaliput. Kun myytte sarjalippuja ja laitatte valokuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.