torstai 28. toukokuuta 2015

Siivous blogi

22. Helmikuu Siivous sunnuntain tapaan. Sunnuntainen rantasadepaiva sujui siivoillessa. Lahinna puhelinta.) Lisaksi on hengattu sohvalla - ja sen hetken. 1 Paiva sitten Sukkalaatikon siivous. Koko koti kuntoon: eteinen. Vuosi alkaa Luin asken Paikka kaikelle -blogista hyvan kirjoituksen siita, miten ihmisten. Helppoa, nopeaa ja jopa tarpeetonta - nain jotkut ajattelevat siivouksesta ja puhtaudesta. Puhtaus on kuitenkin muutakin kuin sita, ettei lattialla ole nakyvaa. 4 Paivaa sitten Ja kuten Sakun blogista (KIITOS SAKU NAISTA) luimme, yks akka Siivouksesta tulikin mieleen etta milloinkahan nahdaan se ihme etta. Siivous sujuu mukavammin pienien konstien avulla.1. Hanki kunnon siivousvalineet ja aineet.2. Inspiroidu uudesta, hauskasta siivousvalineesta, jota on pakk. 29. Toukokuu Siivouksen sijaan paadyinkin lukemaan siivousvinkkeja ja organisointioppaita. Olen itse koonnut joitain siivousvinkkeja omaan blogiini. 17. Kesakuu Sinilla siivous sujuu – arvonnan voittaja saa jalkoja alleen ennen kuin ikkunat on pesty Mukava blogi sinulla, tulen kylla seuraaman sita. Etusivu. Ompelimo. Ruoka. Siivous. Blogi. Ota yhteytta. Navigate to Etusivu, Ompelimo, Ruoka, Siivous, Blogi, Ota Siivous. Olet tassa: Etusivu - Siivous.

Arkijarki Elama vaan on helpompaa kun omaisuuteen ei huku

9. Elokuu Nyt taman paivan asiaan, nimittain ruokavalion siivoukseen. En oo koskaan ennen viela kommentoinu sun blogiin vaikka oonkin seuraillut. 8. Elokuu Siivous ei ehka ole se maailman isoin juttu ja jaksamisen kannalta moni muu asia on. Hetkia-blogi / Katriina 8. elokuuta klo 21.48.

Kokemuksia Ikean, Keittio.netin tms. keittioista Anna

16. Joulukuu Domus on yli 60-vuotisen kokemuksen ja rohkeasta uuden luomisesta syntyvan Ikea on Suomen suurin kodin sisustaja ja keittiot ovat yksi. Kertokaahan te, joilla kokemuksia yllamainituista kaapistoista, mita niista pidatte? Ikean Pax:t Ikean rungot ovat muutaman millin paksummat kuin keittio.netin. 17. Huhtikuu Talla hetkella tiukasti ykkospaikkaa keittiokalusteiden suhteen pitaa Ikea. Ikean keittioista on paljon hyvia kokemuksia luettavissa eri blogeista.

27. Elokuu Betonlattia, Edullinen keittio, IKEA keittiot, Keittio Ikeasta kokemuksia, Keittioremontti, Uusi keittio, Valkoinen keittio. 3. Lokakuu Hei, Haluaisin kuulla kokemuksianne erilaisista keittioista, alkaen valinnasta ja asennuksesta kayttoon ja kestavyyteen. Edessa olisi. 16. Huhtikuu Loppupeleissa paadyimme kuitenkin IKEA-keittioon. Valintaan vaikutti tietinkin hinta (saimme kurottua umpeen budjettia ainakin vahan) seka. 8. Tammikuu Tikkumaessa on eletty epauskon hetkia lapion ja lahovaurioiden aarella. Ikean keittion kokoaminen ja asentaminen ei voisi ylittaa. 25. Helmikuu Millaisia kokemuksia teilla on suomalaisista keittiovalmistajista (keittioista, joissa on Meille tulee Ikean keittio, en edes halunnut katsoa muita. Pyydan urakka-arviota ja tyonkeston arviota (paivina) Ikean keittion Ilmaisen katselemiseen jalkeen urakan tarjous referenssit olemassa, Timo Paide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.