perjantai 22. toukokuuta 2015

Vintage liikkeet helsinki

Kaunis Veera

Theodora Second Hand Shop on Punavuoressa toimiva aitoihin merkkilaukkuihin, -asusteisiin ja -kenkiin erikoistunut vintage-liike. Pyrimme pitamaan kotisivut. Tervetuloa valitsemaan yksilolliset, laadukkaat ja erottuvat vintage-vaatteet! Ruutu-Rouva on vuonna 1983 perustettu vaateliike Helsingin Punavuoressa. Discover Vintage Stores in Helsinki, Finland with the help of your friends. A forerunner in vintage fashion in Finland. Antiikkikelloliike Longitudi Oy.s photo.

Kommande brollopsklanning?.) Penny Lane - Helsinki, Suomi. Penny Lane Boutigue Runeberginkadulla on mielenkiintoinen vintageliike. Penny Lane karsii. Kaunis Veera on Suomen vanhin second hand -liike. Kaunis Veera ei varsinaisesti ole vintage-liike, vaan myynnissa on paaasiassa taman paivan.

31. Elokuu Kaunis Veera on Suomen vanhin second hand-liike. Ruutu-Rouva on vuonna 1983 aloittanut yritys Helsingin Punavuoressa. Yrityksen Taman ihanuuden Alexa Dagmar esittelikin jo kuvineen Uusi vintage-liike avattu!. Fargo vintage on vanhaan tavaraan erikoistunut liike Helsingin Kalliossa ja Jatkasaaressa. Myymme ja ostamme erityisesti 50-60 luvun esineistoa, kuten. Rautatieasema Rautatieaseman konttori Elielinaukio 3 00100 Helsinki Puhelin ( 09) 2705 3060 Fax (09) 2705 3069 Aukioloajat Katso. Jatkasaaren liike suljetaan noin kuukaudeksi remontin vuoksi!. Fargo vintage on vanhaan tavaraan erikoistunut liike Helsingin Kalliossa ja Jatkasaaressa. Hameenlinnalainen antiikki- ja designliike. Scandinavian design. Suomalaisia design-liikkeita. Antiikkigalleria - Vintagegalleria -Helsinki. Ulkomaisia. Liike. Liikkeemme palvelevat asiakkaita Helsingin ydinkeskustassa kahdessa kerroksessa osoitteessa Laajan valikoiman hienostuneita VINTAGE-koruja. Yesterday Once More on vintage-vaatteita, kenkia ja laukkuja myyva nettikauppa. Hei, oletko suunnittelemassa vintage-verkkokaupan/ -liikkeen perustamista?. Etsitko yrityksen Vintage-Liike Nasta tarkempia tietoja. Paikkakunnalta [Helsinki] loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Antiikki -toimialalla. 4. heinakuu Inspiraatiota ja asiaa sisustajalle Kodit tilat Design Vintage Avotakan toimitus vinkkaa kaupungin parhaat sisustusliikkeet ja pienet. Vintage-tuotteilla tarkoitetaan menneiden vuosikymmenten vaatteita ja esineita. Helsingin vintage-liikkeisiin tullaan tutustumaan muiltakin paikkakunnilta. Antiikki- ja vintagekelloliike Longitudi palvelee asiakkaitaan Helsingin Punavuoressa, Korkeavuorenkadun varrella. Liikkeessa on kaupan muun muassa. Garageland ei ole se tylsa pin-up, retro,vintage, rockabilly etc. -kauppa, joita Dickies Helsinki. Official Dickies Store Helsinki / Virallinen Dickies kauppa.

Holmasto Numismatics - - Liike

Soul Vintage. Primary Menu. Clothes. Women. T-shirts. Tops S-Pankki. Tapiola. Aktia. Handelsbanken. Alandsbanken. Helsinginkatu 6, Helsinki. Copyright. Vintage, vintage vaatteet, vintage asusteet, fiftari vaatteet, rockabilly vaatteet, 10-11.10.2015 Helsinki Retro Vintage Design Expo, Kaapelitehdas, Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.