tiistai 26. toukokuuta 2015

Kyllastetty lauta

Kestopuu hoylatty 28x120 helmi ruskea AB Kodin Terra

Ymparihoylatty kyllastetty puutavara (0 kpl). Haku on rajattu valitun myymalan tuotteisiin. [Kategoria_MC5]. [Kategoria_IO3]. [Kategoria_MC6]. Painekyllastetty vihrea, hoylatty, kulmat pyoristetty. Ei maa- ja vesikosketukseen. Puutavarassa pituusmitat voivat vaihdella. Varmista pituudet kaupasta. Kotimainen kestopuu on turvallinen, kuparisuoloilla ja orgaanisilla tehoaineilla suojattu tuote. Painekyllastaminen on tutkitusti tehokkain tapa estaa puun.

Puu lahoaa, jos se on pitkaan olosuhteissa, joissa sen kosteus nousee yli 25 %:n. Rakenteellinen suojaus riittaa yleensa estamaan puun lahoamista. Jos puu. Laatuluokka: AB. Kayta kiinnitykseen ruostumattomia tai haponkestavia teraksesta valmistettuja kiinnikkeita (kaikkien kaytettavien kiinnikkeiden on oltava samaa.

Puumerkin tuotevalikoimasta loytyy monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisiin terassi- ja piharakentamisen kohteisiin. Terassi- ja piharakentamisen tuotteet on. Painekyllastetty puu eli kestopuu. Painekyllastetty sahattu puutavara painekyllastetty sahatavara. Painekyllastetty hoylatty puutavara painekyllastetty. Kestopuu, Kyllastettypuu, Terassipuu. Rakenna oma terassi eli terde. Oma terassi on auki,silloin kun haluat. Rakentamisajankohta ja valikoima on edelleen. Valmistaja: Polkky Oy. Kemijarventie 73, 93600 Kuusamo. Puh. 020 764 0200 office@polkky.fi. Myynti. Oman jalleenmyyjasi loydat internetsivuiltamme. Imeytynyt kuin aivan laudan pintaan. Nykytutkimuksissa on todettu etta mannyn sydanpuu on lahonkestoltaan jopa yhtahyvaa kuin nykyinen painekyllastetty. Kestopuu eli painekyllastetty terassilauta Laholta suojattu Kestopuu on erityisesti suomalaiseen pihaelamaan ja saaoloihin suunniteltu puutuote. Hoylalauta 6. 21x145. 6 ymparipohjamaalattu hoylatty lauta. Painekyllastetty 6 lankku 48x148 PK 345,3 jm Hoylattya tana vuonna kyllastettya 6 lankkua. Kyllastetty lauta on ymparihoylatty ja viistetty. Koko 25 x 95 mm. Kodin Terrat, S- Raudat ja puutavaraa myyvat Prismat. POLKKY-KESTOPUU sopii terassien. 7. heinakuu Nyt todella laadukasta terassilautaa meilta, lauta on painekyllastettyaKOKO PITUUS HINTA21x95mm 4,5m 1.00€/m21x95mm, ruskea 4.8m. 20. Toukokuu Mika: Tiheasyisesta mannysta hoylatty sileapintainen tai uritettu lauta. Puun pinta on painekyllastetty suoja-aineella, joka suojaa lahoamiselta. Kestopuu. Oikea puu oikeaan paikkaan, se on meidan motto! Puutoimi on puuasiantunteva erikoisliike myos kestopuutuotteissa. Voit luottaa ammattitaitoomme. Saadaan taas hyvannakoiseksi, vai pitasko kokonaan uusia, kyse terassin harvalautaisesta lattiasta, vihrea kyllastys on haalistunut vuosien saatossa.

Kestopuu Sarokas Verkkokauppa

1. Elokuu Kaupassa myytyva painekyllastetty lauta ei ole CCA kyllastetty vaan vaan kuparisuolakyllasteista. CCA on nykyaan kielletty, ennen silla sai. Useimmat pylvaat, lankut ja laudat kyllastetaan kuitenkin vesiliukoisilla kromin, kuparin ja arseenin suoloilla. Kolmanneksi kaytetaan synteettisia orgaanisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.