perjantai 16. tammikuuta 2015

Tavaroiden karsiminen

Tavaroiden karsiminen Oma aika

30. Maaliskuu Onko sinulla on tunne, etta kaapeissasi on liikaa tavaraa, muttet tieda mista aloittaa karsiminen? Nailla ammattilaisten vinkeilla paaset alkuun. 31. Toukokuu Minimalismi kiehtoo yha suurempaa osaa vaestosta lansimaissa. Itse tapasin alan superjulkkikset The Minimalists –blogin pitajat Joshua Fields. 28. Elokuu Minakin luen montaa blogia tai sivustoa, missa aiheena on tavaran karsiminen. Huomaan aika usein, etta noinhan mina olen tehnyt jo vuosia.

26. Tammikuu Ensimmaisena keinona on otettava haltuun tavaroiden karsiminen. Miian tavoite (luin taman jostain toisesta postauksesta, joka oli merkitty. 16. Huhtikuu Karsiminen kannattaa tehda yhdella kertaa eika tavara paivassa -menetelmalla. Tuttavani tokaisi taannoin, etta viisikymmenta ensimmaista. 3. Elokuu Kun turhat, rikkinaiset, kayttokelvottomat, vanhentuneet ja kayttamatta jaaneet esineet on karsittu pois, ja jaljelle jaaneet rakkaat ja hyodylliset. 11. Tammikuu Olen lueskellut taas paljon blogeja ja juttuja tavaroiden karsimisesta ja organisoimisesta. Viime vuonna raivasin asuntoon melkoisesti tilaa. 8. Tammikuu Tavaraa liikaa suhteessa tilaan? Jaan nyt tavaran karsimisesta heranneita ajatuksia, jos ne jotakin auttaisivat tai inspiroisivat ryhtymaan myos. 23. Tammikuu Tavaroiden karsiminen on kaytannossa pitkalti yksinkertaista lajittelua. Ensinnakin ovat saastettavat tavarat, joille etsitaan omat paikat. Lopuille. 19. Maaliskuu Saatamme olla takertuneena menneeseen tavaroiden kautta tai sitten elaa tulevaisuutta: Teen Tavaroiden karsiminen on elaman karsimista. 5. Elokuu Olen viime aikoina jutellut muutaman ystavani kanssa aiheesta tavaran- ja etenkin vaatteiden paljous. Moni tuntuu painivan sen seikan kanssa. Tavaroiden karsiminen on elaman karsimista. Tavaroilla itsensa ymparoiminen ruokkii turvallisuudentunnetta ja tukee identiteettia, mutta saattaa rajoittaa. Tunniste: karsiminen. Tavaroiden karsiminenTavaroista eroon hankkiutuminen on valilla taytta tuskaa. Muutamia kikkakolmosia tavara-ahdistuksen. 9. heinakuu Jatkamme tavaroiden karsimista sitten, kun paasemme viimeistaan marraskuussa muuttamaan uuteen asuntoomme. Varsinainen roina on. 14. Syyskuu Tavaran karsiminen vahentaa stressia – luovu turhakkeista nailla Nailla vinkeilla onnistut karsimaan tarpeettoman tavaran ympariltasi – ja. 19. Huhtikuu Minulle ei ole koskaan ollut vaikeaa luopua tavaroista, en ole ikina ollut Olen itsekin jo pitkaan yrittanyt karsia tavaraa ja tuskaillut, miten sita. 31. Joulukuu Yksi tavara paivassa tuntuu vahalta, tavaroitahan olisi helppoa. Tavaroiden karsimisessa ei ole jarkea, jos karsimisesta tulee itsetarkoitus.

VIISIKKO: Tavaranpaljoudesta ja tavaran karsimisesta

24. Helmikuu Aina kun yritan alkaa lajittelemaan tavaroita kierratykseen vietavaksi, en raskikaan laittaa juuri mitaan pois :/ alan aina arpomaan, etta mita jos. 30. Tammikuu 3Tavaraa kannattaa olla niin vahan, etta muutto onnistuu henkiloautolla. Muutto on hyva hetki karsia ylimaaraiset rojut, kuten reikaiset sukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.