torstai 15. tammikuuta 2015

Siporex talot

Siporex-talot haisee - Seksi - Keskustelu - Vauva

30. Tammikuu Jamera oli meilla suunnittelun alkuvaiheessa ykkosvaihtoehtona. Haluttiin matalaenergiatalo ja siporexin U-arvo oli yllattavan korkea. Sanotaan etta siporex on kosteusriskien kannalta idioottivarma, mika on hienoa ja ovat minua tallaiset talot viehattaneet muutenkin aina. Siporex talo Lahti / Jokimaa n. 200 m?. ? Siporex talo Bassenmaki Espoo n. 200 m?. ? Siporex-valiseina asennusta Skanska talonrakennus Oy, Vantaan.

22. Maaliskuu 2000 Loysimme 50-luvulla rakennetun siporex-talon. Se vaatisi kuitenkin perusteellista saneerausta, kellarin saunatilojen uusimista, khh:n ja. 11. Syyskuu Olemme ajatelleet ostaa tai rakentaa siporex-talon. Mutta tutustuessamme eraaseen myynnissa olevaan Siporex-taloon mielestamme s. 26. Huhtikuu Opinnaytetyon perusteella siporex osoittautui erittain toimivaksi ja hyvaksi saada tietoa ja kokemuksia siporex-talon kayttajilta itseltaan. 6. Helmikuu Tanskalainen H+H International on ilmoittanut sulkevansa Ikaalisten kevytbetonitehtaansa. Ikaalisten tehtaassa on valmistettu myos. Taloon.com on erikoisliike, josta saat laajan valikoiman laadukkaita harkkoja katevasti kotiin. 13.20 € Valiseinalaatta Siporex EI120 100x575x575 H+H. SIPOREX-TALON JULKISIVURAPPAUS. Sakret NordeN oy. Sampsankatu 4 b. 20520 Turku www.sakretfinland.fi. Bob Talling puh. 050 558 1806. Meidankin taloon oli tehty kuntokartoitus, ne on ihan yhta suurta kusetusta! ja ulkopuolella lohotiili 85 mm,valiseinat myos siporex harkoista. 31. Maaliskuu Vaitan, etta ellei ole peukalo keskella kammenta, talon voi rakentaa. Itse suuniteltu ja arkkitehdin muokkaama Siporex-talo 162/199 m2. Maalampo 50-luvun siporex-taloon oljyn tilalle. «: 23.02.12 - klo:11:49 ». Terve! Olen jo jonkin aikaa lueskellut foorumia ja ajattelin kysaista mielipiteita taaltakin. Kaikki talot on perustettu maanvastaisina hyvalle maapohjalle. Siporex-talon ulkoseinana on ohutsaumamuurattu 375 mm:n kevytbetoniharkkoseina. Kattavimmillaan Pre-Cut talopaketti sisaltaa talon rakentamisen ulkopuolelta lammon ja Siporex on kevyt ja helposti tyostettava rakennusmateriaali.

Talojen runkomateriaalina on Suomessa kehitetty kevytbetoni, joka on Toimitussisalto muodostuu yleisesti siporex ulko- ja valiseinaharkoista, valmiista. Harkkotalo, siporex-talo ja hirsitalo) on pitanyt kompensoida ulkoseinan liian heikkoa lammoneristysta esimerkiksi parannetulla yla- ja alapohjan eristyksella. Halttunen kuvailee siporexista rakennettujen tai muiden massiivitalojen lammonvarastointiominaisuuksia samanlaisiksi kuin takassa. Talon seinat varastoivat.

Paljon maksaa talon rakentaminen? sivu 4 Anna keskustelu

5. Maaliskuu omistamassa talossa on ja jos he huoltaisivat saannollisesti talojen Samoin ongelmia on havaittu siporex-rakenteissa, joissa kosteuden. Tama upea arkkitehdin suunnittelema Siporex-talo on nyt vapautumassa uusille asukkaille. Talossa on kaytetty todella laadukkaita ja ajattomia materiaaleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.