tiistai 6. tammikuuta 2015

Pihavajat varastot

Etusivu - Lunamare - pihavajat ja muut kevytrakenteet

Lunamare Oy valmistaa Laitilassa jykevat pihavarastot, puuhuoneet, pyoravajat, roskikset ja tupakointikatokset kotimaisista laadukkaista raaka-aineista. Valitsemalla varastosi uudesta upeasta UKT-mallistostamme varmistat ettei rakennusviranomaisten kanssa tule turhaa ja kallista jalkiselvittelya. Mallisto on. Tuotteet /Vajat ja varastot. Naytetaan Tasakattoiset majat (20). Huvimajat (5). Autotallit ja autokatokset (5). Grillikodat (1). Grillikatokset (5). Vajat ja varastot (5).

737 Kpl ilmoituksia. Jos tontillasi on tilaa, naista ilmoituksista loydat pihallesi autotallin, varaston, kylpytynnyrin tai leikkimokin. Vieta tunnelmallinen ilta pihalla. Pihavajat ja muut kevytrakenteet mittatilaustyona. Menu Tutustu varastoihin, saunoihin, katoksiin ja muihin valmistamiimme puisiin kevytrakenteisiin. Viherpeukalot! Bauhausista grillit, puutarhakalusteet, kasvihuoneet ja ruohonleikkurit ja paljon muuta pihalle ja puutarhaan. Myos netista. 20. Joulukuu Pihavajat edullisimpaan hintaan.Eri koko vaihtoehtoja.Hirsi 45mm, pohjoisen manty.Todella edullinen rahoitus 6-30kk.Rahti kotiin paketissa tai. Asiakkaan toiveiden mukaan ja ne valmistetaan hyvista raaka-ainesta jamerilla rakennusratkaisuilla! Pihavajat, jatekatokset, roskakatokset, terassit, varastot. Pihavarastossa sailytat esimerkiksi harrastevalineet, pihatyokalut seka pihan pienkoneet suojassa muuttuvilta saaolosuhteilta. Tilavimmat pihavarastot. Taysin kotimainen ja suomalaiseen maisemaan hyvin sulautuva monikayttoinen pihavaja, joka toimitetaan valmiselementteina kotipihaan. Erittain helppo. Eur 1 890 Myydaan Viistokattoinen pihavaja 11,8m2. Pihavarasto moneen kayttoon, valiseinallinen malli, ovet 1450mm ja 910mm. Ovilehti korkeus 1930mm. Pihavarasto. Kaunis puuvalmisteinen varasto, joka sopii suurempaan ja pienempaakin pihaan tai puutarhaan. Varasto on loistava vaihtoehto, kun tarvitse. Pihavaja/varasto. Puut sateessa. 29.6.2005 8:23. Tietaako kukaan minkakokoisen pihavajan voi tontille tehda ilman etta taytyy hakea rakennuslupa. Pihavarastomallistomme kattaa kaikki sailytystarpeet. Perustoimitus sisaltaa kaiken tarvittavan, halutessasi tarjoamme myos kuljetuspalvelun!. Heti varastosta. 48,35. Kolmehyllyinen Metallinen pihavaja 2,34m2 Eri vareja Ilmainen toimitus! Kateva kolmen nelion pihavaja sailytystilaksi Ulkomitat. Varastot, vajat ja katokset kesamokille. Tontillesi yksilollisesti suunniteltu ja rakennettu varastorakennus pitaa omaisuutesi suojassa saan ja vuodenaikojen. Laadukas kotimainen ruska 12 m2 varasto soveltuu esimerkiksi piha- ja puutarhalaitteiden sailytykseen. Levean pariovi mahdollistaa suuremmankin laitteen.

Pihavarasto, koti - Ilmoitusopas.fi

Ulkovarastot ja vajat. Product List. 8 Tuotetta. Jarjestysperuste: Tuotemerkki. VARASTOVAJA LUOMAN 3,6M2. VARASTO LUOMAN 7,5M2. HIRSILATO. Saanpitavaa sailytystilaa helposti! Varasto toimitetaan puuvalmiina, joten voit itse valita pihapiiriisi parhaiten sopivat savyt. Katso lisatiedot!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.