torstai 8. tammikuuta 2015

Harmaa seinamaali

Kaunis harmaan savy sisaseiniin Anna keskustelu

17. Maaliskuu Toisaalta seinamaalin vaihtaminen kohtuullisen helppoa ja valilla on kiva kokeilla. Sellainen greige mutta enemman harmaa kuin beige :). 3. Elokuu Lansisuunnassa savy on viileampi, eli taittaa enemman harmaaseen. Tama siis Avan huone. Mutta summa summarum, oli valaistus millainen. 14. Lokakuu Typeraa sinansa, koska lopullinen maali tulee olemaan Tikkurila sisko miehineen tulossa maalausavuksi ja haussa oli harmaa maali, joka ei.

12. Lokakuu Nyt pinnalla olevan harmaan varin savy-valinta on monelle aiheuttanut harmaita Mita karkeampi alusta, sita tummemmalta maali nayttaa. 27. Kesakuu Oletko loytanyt omille seinillesi kauniin harmaan maalin, joka ei. Maali ei saisi olla ihan vaaleaa, joten tuo edellisen ehdottama lastu 58 ei. 8. Marraskuu Harmaat seinat eivat myoskaan koskaan nayta “tyhjilta”. Mikali omaa vaaleita kalusteita, harmaa seinamaali on kun nena paahan! Korostaa. 15. Huhtikuu Toivottavasti tasta on apua taydellisen valkoisen seinamaalin metsastyksessa! Alexa valitsi kotinsa seiniin juuri natin harmaan, jonka ensin. 17. Kesakuu Kalkkimaalatut pinnat ovat herkkia roiskeille ja huokoinen pinta ei kesta ollenkaan pyyhkimista, vaan maali lahtee ihan vain pyyhkimalla irti. Seinamaali. Alk. 2,49. €. Ostoslistalle. Loading. Hyllypaikka: Valitse tavaratalo. Loading. Loppu. Rajoitettu era. Varastossa. Sivu: 400. Katto- ja seinamaali. 13,99. Ei kande liian kylmaa harmaata ainakaan ottaa ettei tule inttivaikutelma. Kannattaa muistaa, etta kun maali on melko lahella neutraalin harmaata, niin tuntuu. Paint by ellos Seinamaali tummanharmaa, 2,5 l vareissa Tummanharmaa kategoria Koti - Maalit - Ellos. 400 Ml Kiiltava musta 4,49€. RK Akryylimassa Valkoinen 310 ml 2,49€. VARIMYLLY Puuoljy 2.7 l Harmaa 13,99€ VARIMYLLY Puuoljy 2.7 l Harmaa. 13,99€. Tuotekuvaus. Revellin uudet vesiohenteiset pienoismallimaalit ovat laadukkaita, turvallisia ja ennen kaikkea helppoja vaihtoehtoja liuotinpohjaisille maaleille. Tuotemerkki. TEKNOS (43). TIKKURILA (38). V33 (18). CELLO (14). PROF (7). Seinamaalit. Product List. 120 Tuotetta. Jarjestysperuste: Tuotemerkki. BIORA 20. Maali leviaa tasaisena viuhkana, varjaa ja tasoittuu nopeasti. Silla on helppo maalata Spraymaali ACRYLcomp - Harmaa RAL7024 400ml. ACRYLcomp®lla. Mina olen yrittanyt (en viela ihan tosissani enka myyjan kanssa) etsia sellaista maalisavya, joka olisi harmaanruskea/ruskeanharmaa. Tuo savy s. 4. Huhtikuu Valkoinen maali on siis Sadolinin White Space, harmaat tehosteseinat on Joten yksi vaalean harmaa seina vaihtui lennossa savyyn H499.

Paint by ellos Seinamaali tummanharmaa, 2,5 l vareissa

Prof spraymaali on korkealuokkainen, Blue Sprayjet saatosuuttimella varustettu, nopeasti kuivuva alkydimaali sisa- ja ulkokayttoon. Maalaat helposti puuta. 30. Heinakuu Seinamaali 3L Harmaa/Tuhka Uusi 3L avaamaton pakkaus. Vari Harmaa, Tuhka. Himmea savy. Ostettu Heinakuussa Starkista. Nyt hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.