tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tee itse sanky

Sangynpaaty - Tee itse - Sisustus - Suomela.fi

Saako salepohjia valmiina vai pitaakohan sekin varkata itse jotenkin? Ala tee! Meijan isa mietti kans et se tekee meille sangyn. Meni viikko niin se luovutti. Tag Archives: Tee itse. 23.06.14 Uusi sanky toi mukanaan haasteen. En voinutkaan rakentaa vanhoista laudoista sangynpaatya ?. sanky. 24.03.14. 27. Tammikuu Ne sangynpaadyt ovat mahottoman kalliita. Ja oikeastas melko mitattomia siihen rahaan mutta kun/jos teen itte, niin miten saan sen.

18. Maaliskuu http://keskustelu.plaza.fi/ellit/koti/sisustus/1384405/sanky-seinalle/. http://teeitse.com/sisustus/kaappisaenky-tuo-lisaeae-lattiatilaa. #14. Tee itse parivuoteen sangynpaaty makuuhuoneeseen Sangynpaatya ei tarvitse kiinnittaa sankyyn tai seinaan. sangyn oma paino pitaa paadyn paikoillaan. 14. Toukokuu Alan tassa jo harkita sangyn tekemista itse (=miehen avustuksella), kun ei tunnu sopivaa muuten Tee salepohja niin ei patja homehdu. 17. Kesakuu 2-vuotiaalle pikkuveljelle sanky on ihan sopiva, mutta 4v isosisko Tanaan vietin tovin Pinterestissa ja pinnailin erilaisia tee-se-itse sankyja. 25. Syyskuu (Ainiin se itse sanky! Saan tadiltani oikein kivan valkoisen 120-senttisen yksilon, missa on vahan pyoristetty paatylevykin, seka varmaan patjat. 5. Huhtikuu Itse tein queen size, eli meilla on noin 152 cm levea sanky. Vaahtomuovin voi leikata haluamaasi kokoon. Paksuus on hyva olla alle 10 cm, niin. 5. Helmikuu Tee itse sangynpaaty ja muokkaa untuvapeitosta paivapeitto. Katso Kotivinkin ohjeet ja tee itse!. Rakentamisen, askartelun ja harrastusten linkkeja ohjesivuille. 14. Joulukuu Ensin esittelen eraan pienen tee-se-itse askartelun, jonka tein 4-vuotiaan Sanky on tehty pahvilaatikosta, joka on paallystetty kauttaaltaan. 26. Syyskuu Se antaa lapselle turvaa jota oma sanky ei koskaan voi antaa. Aidin ja Tee itse otokkapyorykoita. Alyhenkivakuutus patistaa liikkeelle1. 21. maaliskuu Suurikokoinen sanky oli mielestani helpompi maalata osina kuin kokonaisena. Maalasin parisangyn neljaan kertaan, etta sen paahtunut. Tee itse seinalamppu – Kotipalapeli-blogin ohje Kodin … Ruuvasin koukut seinalle ja ripustin toiseen lampun. … Tee sanky eurolavoista. Tee keinusta yopoyt. 16. Helmikuu Itsetehdyt jutut on niiiiin parhaita :) Hei, minka kokoinen sanky teillla on niin osaan hahmottaa, minka. Tee-se-itse-naisen sisustusblogi. 13. Heinakuu Itse laitoin vanerin lattialle ja nostin kaverin kanssa vaahtomuovin Tee vanuun joka tussimerkin kohdalle sormella tai saksilla reika, niin etta.

Tee se itse! Linkit Vinkit - rakentaminen, kunnostus,

13. Elokuu Tee nahasta tiukat laskokset (kts.kuva alla) ja kiinnita selkapuolelle Tunnisteet: DIY, itsetehty sangynpaaty, makuuhuone, sangynpaaty. 9. Toukokuu Arkisto avainsanalle tee se itse huhtikuun Glorian Koti -lehdessa ja Gloriankoti- fi:ssa, ja toivottavasti sanky kiinnostaa muitakin kuin Paivia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.