perjantai 4. huhtikuuta 2014

Harvia lauteet

OP-Puu Oy Saunatuotteet

Lauteet Paneelit Kiukaat Lasituotteet Lisavarusteet Aina valmis Harvia Forte -kiuas on upotettu lauderatkaisuun. 3. Ventura-lauteet on asennettu kolmelle. Harvia Formula on linjakas ja pelkistetyn tyylikas saunasisustusmalli. Formula Lauteiden asentaminen on helppoa, koska lauteissa ei ole erillista runkoa. Laudepaketit harvia, formula, haapa ja tervaleppa. Harvia Formula 22, valmis laudepaketti tervaleppa, pituus 2200. 390,00 €. Osta.

Laita nyt saunaasi tyylikkaat ja kaytannolliset lauteet Harvian laudepakettien avulla. Harvian laudepaketit tarjoavat perinteista ja tunnelmallista ilmetta. Saat Harvian korkealaatuiset tuotteet, esteettisen muotoilun ja rakentamisen helppouden samassa paketissa, yhdelta toimittajalta. Et hanki vain lauteita - vaan. Harvia-saunasisustus Lauteet Paneelit Kiukaat Lasituotteet Lisavarusteet Sisallysluettelo 3 Nauti olostasi 5 Sisusta saunastasi hyvan olon keidas 6. Lauteet – nautiskelijan sohva. Hyvin suunnitelluilla lauteilla ja -penkeilla lisaat saunomisen Harvia Solar, Harvia Exclusive, Saunamajor S erikoislaude. Harvia Formula -laudepaketti - Materiaalina haapa tai tervaleppa - Kaksi eri laudepituutta: Formula 19 (1900 mm) - Ylalauteen syvyys 500 mm - Alalauteen. Saunan lauteet, muotolauteet ja laudepaketit seka erikoislauteiden tekijat Harvia on kehittanyt laajan saunatuotevalikoiman erilaisia saunojia kunnioittaen. Vuosina-07 remontoidun rintamamiestalon seuranta jatkuu nyt saunan kunnostuksella. Kohteeseen valittiin kiuas ja lauteet Harvian mallistosta. Kiukaana. Leppapaneeli: 15 x 120 mm, rustiikki, lampokasitelty, Harvia - Lauteet: Ventura, Harvia - Kiuas: Legend 150 puukiuas, Harvia. Lisaa uusi kommentti. Myymme markkinoiden parhaita merkkeja, kuten Harvia, Helo, Cello, Pisla ja Oras. Rakennatpa sitten koko saunan tai haluat vain uusia kiuaskivet tai lauteet. Puinen upotuskaulus kiukaan upottamiseen lauteen keskelle. Suunniteltu Harvia AinaValmis Forte-kiukaalle. Valittavana useita eri puulajeja. Suomessa. 30. marraskuu ONKO KOKEMUSTA HARVIAN VENTURA LAUTEISTA?.

21. Maaliskuu Lauteet on tervaleppaa, joka on helppo itse asentaa, pitaa vain josta oli helppo kieltaytya eli Harvia express laudepaketti 1600 mm 378. 24. Helmikuu U-mallinen laude sopii saunaan, jossa ovi on lahes keskella oviseinaa. Kuvassa vasemmalta oikealle: Jatkuvasti lammitettava kiuas (Harvia. Harvia Ventura -laudemalli - jotain aivan uutta saunaasi! Venturan laudeosat, selkanojat ja valisuojat on valmistettu muotoonpuristetuista, kerroksittain.

Sauna Asuntomessut

Harvia Cilindro -sahkokiukaan massiivinen kivimaara tarjoaa nautinnollisen joten kiukaan tilantarve on pieni ja lauteet voi tuoda lahelle kiuasta. Tama antaa. Kunnon kiuas, lauteet, seinapaneelit, kaikki viimeisteltyna ja paikallaan odottavat sinua Kiuas: Harvia vega 8kw (tai lisahinnasta Harvia cilindro) Valaistus:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.