keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Paneelikaton maalaaminen

20. Maaliskuu Makuuhuoneen vanhan paneelikaton..kunnostus.. aloitettiin pesemalla se maalipesulla. Taytyy sanoa, etta jos katon pesuun on olemassa joku. 7. Huhtikuu kannattaako pohjamaalata ensin? Vai onnistuuko pelkalla valkoisella paneelikattomaalilla? Katto on nyt valkolakattu vaalea, muttei valk. 23. Maaliskuu Uusi viikko aluillaan ja aloitetaan viikko lukijan pyynnosta ohjeilla paneelikaton maalaukseen :) Pelkka tumman katon maalaus peittavalla. Paneelikaton maalaus. Kattopaneelit maalasin ennen paikalleen laittoa jollain vaalealla kuultomaalilla. Listat on tehdasmaalattua. 25. marraskuu Saisinko tarjousta 85,5 nelioisen paritalon puolikkaan paneelikaton maalauksesta. Rakennusvuosi 1982 ja oksien maarasta paatellen. 2. Elokuu Maalasin siis talla viikolla vihdoin ja viimein kylpparin katon ja tassa lopputulos. Olen tosi tyytyvainen ja ilme parani kertaheitolla! Maalina. 23. Syyskuu Makkarin paneelikatto sai lauantaina paallensa ensimmaisen kerroksen maalia. Tanaan maalattiin T:n avustuksella toinen kerros ja nyt alkaa. Tarjouspyynto. Paneelikaton maalaus. Osasto: Maalari, Maalaus, Sisustus. Tarjolla paneelikaton maalaustyo. Puunvarinen katto (kts. kuva) on tarkoitus maalata.

Pari vuotta vanhan paneelikaton maalaus valkoiseksi, - Aihe

7. Lokakuu Kirsi Laamanen kasittelee videolla paneelikaton valkoiseksi oksaeristeella. Videolla maalattava katto on tehty erittain oksaisesta. Kuinka paljon sisakaton maalaus maksaa? Katsele hintaesimerkkeja ja selvita kuinka paljon oma sisakaton maalaus -remonttisi maksaa, ja saasta.

Ikea/ Hensvik kaappi/ hoitopoytataso, - Tori.fi

Hensvik lasten vaatekaappi myydaan uutta vastaavassa kunnossa oleva IKEAn vaatekaappi.nouto Hameenlinnasta. ? Virheellinen nimi. ? Virheellinen. Myydaan. tanaan. 21:23. Ikea Hensvik-vaatekaappi, Hyllyt ja sailytys, Sisustus ja huonekalut, Tampere, Tori. Ikea Hensvik-vaatekaappi. 50 eur. Hyllyt ja sailytys. 21. Syyskuu ikea hensvik vaatekaappi, ikea hensvik, lastenhuoneen vaatekaappi, lastenhuoneen sisustus, pentik puput, lastenhuone, vauvanhuone.

31. Joulukuu Ikean Hensvik kaappi nostettuna tyopajan hyllylle odottamaan uutta elamaa. Tunnisteet: fimo, itse tehtya, keittio, kurssisatoa, Villa Hensvik. 25. Elokuu Myydaan tarpeettomana hyvassa kunnossa oleva Ikean kaappi/ hoitopoyta yhdistelma. Kuvassa hoitopoyta ei kiinnitettyna. Eli voi kayttaa. HENSVIK, Vaatekaappi Tarpeeksi syva myos aikuisten vaateripustimille. 11. Huhtikuu Huoneessa on vain yksi ehja seina ja sille on majoitettu 2 kpl hensvik vaatekaappeja, leluhylly ja kirjahylly, Ikkunaseinalla on pikkupoyta. 22. Huhtikuu Meilla oli kaytossa Ikean Hensvik hoitopoyta/kaappi. Nyt kaytossa tytolla leikkihuoneessa hyllyna, kun hoitotaso otettiin pois. Ylos. 9. Syyskuu Tuunausta ja aletarjous lukijoilleni. Meidan pienemmalle tytolle ostettiin muuton yhteydessa (helmikuussa). Ikean Hensvik vaatekaappi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.