tiistai 25. maaliskuuta 2014

Mokin sisustus

31. Heinakuu Mokki on minulle jo entuudestaan tuttu. Joitakin, ehka nelja tai viisi vuotta sitten suunnittelupoydallani oli projekti, joka oli taman pienen mokin. Pyhtaalla ihastuttavassa finalistimokissa on keittio, joka on taatusti ainut laatuaan. Puiset kalusteet ovat nimittain mokin isannan itsensa rakentamat!. 1. Heinakuu Lapin mokin sisustusprojekti jatkuu. Taytyy muistaa, etta sama sisustus taytyy sopia ymparivuotiseen kayttoon, joskin vahaiseen sellaiseen. Tanaan helatorstaina ryntaamme joukolla mokille. Valmistelemme vanhaa rakasta tonoa kesan massiivikayttoon. Perussiivouksen jalkeen mokki paivittyy. 2. toukokuu Maanantaina sain vihdoinkin meidan mokin valmiiksi. Sisustus on nyt kunnossa , olisin toki tehnyt viela muutamia pintaremontteja mutta en. Mokin sisustus. Ovet. Terasrunkoiset autotallit. Puurunkoiset autotallit. Terasrunkoiset riviautotallit. Puurunkoiset riviautotallit. Mokit, julkisivut. Mokit ja huvilat. 17. Kesakuu Sisustamisen palo on kytenyt hurjana sisallani ja roihahti oitis pienta piristysta mokin ulkonakoon ja lopulta siunauksen saaneena, alkoi hihat. Wanhan mokin sisustaa. 10.08.2012. Viimeksi kurkattiin saunamokkiin, tassa postauksessa kurkataan paamokkiin. Tata mokkia ei siis enaa ole, mutta onneksi.

Tassa on taatusti uniikein mokkisisustus: kalusteet

Autan mielellani niin pienemmissa kuin suuremmissakin kodin, kesamokin Siina kasitellaan juuri niita sisustukseen liittyvia asioita, joihin kaivataan apua. 14. Kesakuu Ihanaa sisustusta Kauneinta puutarhaa Herkkuohjeita Innostavia tee itse - juttuja nayttaa silta kuin se olisi aina ollut osa mokin sisustusta.

OT: Etsinnassa valkoinen koivutapetti - Hollilla

2. Syyskuu 11 kuosista ja kahdesta yksivarisesta tapetista koostuva mallisto esittelee kaksi Koivikko-tapettia rytmittaa koivun runko, jonka ymparille oksat. Taman tapetin kanssa suosittelemme! Enfargat Smamonstrat. Asiakaspalvelu Yritys Toimitusehdot. Copyright © Tapettitaivas ·. Please enable JavaScript. Maalattava seinapaallyste, joka vahvistaa seinapintoja ja kestaa murtumatta iskuja ja kolhuja. Peittaa pienet halkeamat ja epatasaisuudet ja jattaa viimeistellyn.

Koivikko on Riina Kuikan suunnittelema metsatunnelmainen tapetti. Koivikko- tapettia rytmittaa koivun runko, jonka ymparille oksat muodostavat ruudukon. 16. Lokakuu Naimme tanaan iltalenkilla eraassa asunnossa mielettoman hienon tapetin. Se oli valkoinen, hohtava ja siina oli runkoja, ehka koivuja. 28. Syyskuu Malliston kukalliset tapetit luovat unenomaisia tunnelmia aamuoisesta Koivikko -tapettia rytmittaa koivun runko, jonka ymparille oksat.

14. Marraskuu Itse olen enemman maalin kuin tapetin kannalla, mutta jotenkin tama koivutapetti tuntui juuri oikealta vaihtoehdolta mustan seinan kaveriksi. 20. Elokuu Woods tapettia en nyt ottanut, kun tallaiselle heti - mulle - kaikki nyt Meilla on olohuoneessa tuo Karelia koivunrunko tapetti ja oon ollut siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.