maanantai 31. maaliskuuta 2014

Musta toppatakki

Naisten Untuvatakit - Osta Naisten Untuvatakit

Rukka Blizzard on helposti puettava ja hyvin istuva toppatakki kovaan viimaan ja talvipakkasille. Takissa on pehmea vuori ja saankestava paalikangas. Mallinsa. Korkeakauluksinen Ridzi Kerry toppatakki, jonka hupussa irrotettava tekoturkisvuori. Vettahylkiva ja tuulenpitava. Takissa 2-suuntainen vetoketju. Tilavat taskut. Ajattoman tyylikas miesten toppatakki talven kylmille keleille. Takin pinta on valmistettu pehmeasta Micro Lux Wr -materiaalista ja sisalto on untuvan kaltaista.

Vettahylkiva toppatakki, jossa irrotettava huppu ja kevyt polyesteritoppaus. Kauluksessa fleecevuori. Edessa vetoketju ja taskut. Takana helmassa. Icepeak Bena Naiset Untuva- /talvitakki Down, musta 40 naiset musta IVY by High Colorado Krista Naiset Untuva- /talvitakki, musta 36 naiset musta. 59,95. Musta - Takki. Musta. Beige. Liila. Takki. 59,95. Musta - Takki Kampanja. Valkoinen. Beige. Punainen. Takki. 69,95 79,95. Sininen - Takki Kampanja. 7. Syyskuu Myydaan Only musta topattu takki (syys/talvitakki), koko M. Edessa vetoketju, napit, taskut ja lapalliset rintataskut, joissa napit Kaulassa, ja. 5. Syyskuu Tosi paksu, siistikuntoinen musta toppatakki. Ollut vahalla kaytolla. Miesten toppatakki. Miesten kiiltava, hupullinen musta toppatakki jokapaivaiseen kayttoon. Punainen vetoketju on hauska ja erottuva yksityiskohta. MONTY Toppatakki. Kuvioitu puna-viherkirjava toppatakki Desigualilta. Lammin ja laadukas lyhyempi musta untuvatakki Canada Gooselta. Yksityiskohtina. Ticket to Heaven musta talvitakki pinkein terein. Takin huppu on irroitettavissa kuten hupun reunassa oleva karvareunuskin. Takin helmassa seka hiansuissa on. TIMBERLAND toppatakki. musta. normaali mitoitus. edessa vetoketju ja nappikiinnitys, napilliset taskut. kauluksessa tarrakiinnitys. irrotettava huppu, mukana. Upea ja lammin talvitakki. Irrotettava huppu ja hupussa erikseen irrotettava turkisreunus. Edessa useita taskuja, korkea kaulus suojaa tuiskulta. Paallikangas. Mil-Tecin kevyehko, vuoraamaton kuoritakki kosteille, kylmille ja tuulisille keleille, eika edes ole muuten sadetakiksi kurjan nakoinen!.

30. Elokuu Naisille saankestava toppatakki. Kaunis North Bend Callie W toppatakki Umbro Funster JR Collegehousu, musta 9,90 €(35,90 €). 13. Elokuu Ahke on monen tilanteen vanutakki: se soveltuu yhta hyvin paallitakiksi kuin lisakerrokseksi kuoritakin alle. Lahdit merelle tai maalle. PerusPomppa, musta on koiran takki Suomen syys- ja talviolosuhteisiin. Vetta pitava pintakerros ja lammittava vuori yhdessa h 22 cm.

Ticket to Heaven Hansine talvitakki musta - Jeriika - TICKET

Umbro Flar Toppatakki - Miesten talvitakki. Duosportista myos kaikki muut tuotteet vapaa-aikaan. 27. Elokuu Villervalla yksivarinen toppatakki. Tuulen- ja vedenpitava, likaa hylkiva, hengittava. Vesipilariarvo 8000mm. Heijastimet hihansuissa seka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.