torstai 22. elokuuta 2013

Vanhan talon sisustaminen

Vanha talo: koti- ja sisustusideat StyleRoom

28. Joulukuu Lahettanyt Vanhan kaakelitakan talossa klo 15.53 5 kommenttia: Tunnisteet: vanha talo, sisustus, valkoinen joulu, kirjat, Sisustus, tunnelma. Olen aina tykannyt puuhastella kasillani, joten yksi syy muuttaa maalle vanhaan taloon olivat paremmat mahdollisuudet paasta toteuttamaan tatakin puolta. 5. Lokakuu Loytyyko blogeja josta saisi vinkkeja vanhan hirsitalon sisustukseen? Lahinna sellaisia oikeasti vanhoja juttuja saisi olla, ei mitaan uusvanhaa.

23. Syyskuu Sisustus on tehty mahdollisimman paljon vanhaa saastaen ja vanhaa esille kaivaen. Remonttia edeltavat kuvat naet edellisesta postauksestani. Kotiin sisustusideoita sanalle vanha talo. StyleRoomista loydat inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tervetuloa meille!.

Nyt voit seurata sisustussuunnittelijan omaa sisustusaiheista blogia, jossa kunnostetaan vuonna 1934 rakennettua, taidetalonakin toiminutta funkkistaloa. 6. Syyskuu Rakas vanha valkoinen taloni. Ne muistuttavat erehdyttavasti vanhoja savitiilia, joita ensin yritimme Etupihan vanha hapankirsikkapuu. Sisko (3) sisustus (14 ) snuuraaminen (3) syksyn hamaryys (15) synttarikakku (1). 23. Heinakuu Tiedan etta tama huone on vanhahtava, talo on rakennettu 70-luvulla, nyt on kyseessa mieheni kotitalo jota me asustamme. Tas muutamia. 14. Marraskuu Meilla on niin vahan vanhoja taloja, ettei yhtakaan ole varaa tuhota. Ja miksi sarkea jotain mihin on ihastunut? Sisustuslehdet ovat. 10. Syyskuu Kiva kun oikein ammattilaiset tulevat paikalle remppaamaan taloa, oma ryhma ja taa sisustussuunnittelija, joka halusi sailyttaa vanhaa. Nama verhot loytyivat yhdesta purkutalosta, pesun ja silityksen jalkeen niita oli hyva. Avainsanoina Entisointi, puuseppa, vanhan wc.n sisustus, vanhat. 7. Heinakuu Vanhoissa taloissa on usein isot keittiot ja niin on meillakin. Edelleen rakastan tuota Lundian vanhaa, astiakaappina toimivaa, hyllya. On tosi. 31. Tammikuu Kivasti tulee sisustukseen ilmetta noilla Lack-hyllyilla, eivatka vie Tuo verhojen uusiokaytto on hieno idea, siina tosiian saastaa ja vanha saa uuden elaman :) Ja nuo vanhojen talojen ikkunalaudat, jotka itseasiassa on. Talosta sisustettiin heidan yhteinen kotinsa. Sisatiloissa Vestlinit poistivat kaiken vanhan, kellastuneen ja aikansa elaneen pinta-materiaalin. Purimme.

Kuva: Hannu Rinne. Hameenlinnalaisen Palanderin talon keittion sisustus on 1920-luvulta. Kun vanhaan taloon halutaan rakentaa nykyaikainen keittio ollaan. 25. Maaliskuu Tervetuloa kotiin -ohjelmassa paastaan remontoimaan vanhaa pappilaa Kokemaella. Talo on rakennettu vuonna 1750. Nykyisen emannan. Remonttikoulu on tarkoitettu omakotitalon laajaa remonttia tai peruskorjausta suunnitteleville kiinteiston omistajille tai vanhan talon ostamisesta ja remontoinnista.

Oman kodin sisustus Vanhat huonekalut -blogi

6. Elokuu Sisustimme asunnon opiskelijan kukkarolle sopivasti minibudjetilla. Vanhoja huonekaluja uudistettiin ja maalattiin, seka edullisia loytoja tehtiin. 7. Toukokuu Talot on sisustettu omaan persoonalliseen tyyliin, mutta vanhan talon henkea kunnioittaen ja vaalien. Yksi kirjan kantavia ajatuksia onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.