maanantai 26. elokuuta 2013

Led valosarja

NetAnttila - AIRAM Kirkas led-valosarja 200 ledia |

Star Party Light -LED-valosarjalla saat tunnelmavalaistusta juhliisi. Ulkokayttoon soveltuvassa valosarjassa on 16 kirkasta, pyoreaa LED-lamppua, joissa on. 8. Syyskuu Nain asennettiin terassille LED valosarja kymmenella LEDilla. Asennus oli todella helppoa eika vaatinut sahkomiesta. Lopputuloksena oli. Revontuli LED-lipputanko valosarja on nayttava pihakoriste pimenevaan pihapiiriin. Valosarjassa on 400 perinteisen lampiman valon savyista LED- koristevaloa.

10 Metria pitka valosarja. 100 lamppua. Syttyy ja sammuu automaattisesti. Akkua ladataan paivan mittaan. Valosarja valaisee automaattisesti illalla ja yolla. Led valosarja. Koristevalossa on jopa 200 kirkasta ledia ja vihrea johto. Tuotetiedot: Sarjassa on 200 ledia. Energiaa saastavat, pitkaikaiset lamput on kytketty 8.

Helposti asennettava ja energiaa saastava Led valosarja saunaan tai kylpyhuoneeseen. 9,12 ja 18 osaiset sarjat. Bilteman verkkokaupasta ja liikkeista loydat LED-lamput kaikilla yleisimmilla LED-lamppu, himmennettava, E27. LED-valosarja, Aurinkokennokayttoinen. 4 Osainen led-valosarja Ulko ja sisakayttoon Varustettu hamaratunnistimella Pakkauksessa 4kpl Led-kohdevaloja. Ledtech on Raahessa toimiva yritys, joka tuo maahan, valmistaa, myy ja markkinoi LED -valosarjoja ja muita LED tuotteita. Asiakkaitamme ovat sahkourakoitsijat. Valosarjoilla saat helposti nayttavan poytakoristeen hamaraan iltaan. Valot ovat taysin vesitiiviita ja ne voi upottaa patterikoteloineen veteen esimerkiksi. Todella nayttavat ja laadukkaat LED-valosarjat saunaan ja. LED-valosarja 3kpl. led_valosarja. Kuvan tuote lisavarusteltu, ei vastaa vakiovarustusta. Tekniset tiedot. Jalleenmyyjat. Tunnelmallinen LED-valaistus rentouttaa. Airam Team led Valosarja edullisesti osamaksulla Mustasta Porssista. 90 paivan palautusoikeus, toimituskulut alkaen 0€. Valosarja sisaltaa 40 led-lamppua ja se soveltuu seka sisa- etta ulkokayttoon. Johto vaalea 5m. Lampunvali 10cm. Asiakkaat, jotka ostivat taman tuotteen. Paristokayttoinen led-valosarja sisakayttoon. Lammin, kellertava valo. Valosarjaan tarvitaan 2x1,5 V AA paristot, pakkaus ei sisalla paristoja. Kuvassa valosarja. Totta kai kissat nakevat pimeassa, silla niillahan on valaistut paat. LED- taskulamppu antaa sinullekin pimeanaon, 5 €. Tarvitsee kaksi C-paristoa. Konstsmide 2378 -valosarja, LED KARNEVAALIVALOT SISA- TAI ULKOKAYTTOON! 10 lamppua (sisaltyy toimitukseen), lamppujen vali 50 cm Varit: musta.

LED-valosarjat - VALOSTORE.FI

Porras LED-valosarja. Tyylikkailla PORRAS LED-valoilla toteutat hyvan valaistuksen portaisiin ja kaytavaan. Valaisin on muotoiltu niin, etta kiuashaikaisy on. Perakarryn LED-valosarja magneettikiinnityksella. Tuotenro: 6419943543798. Arvioi tama tuote ensimmaisena. 39,90 €. Lisaa koriin. Suosittele. Kysy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.