keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ideoita kylpyhuoneeseen

Laajin valikoima kylppari-ideoita - Laattapiste

8. Toukokuu Sisustusideoita kylpyhuoneeseen. Myonnettakoon, etta monet kylpyhuoneideat vaativat tarttumista johonkin tyokaluun. Kylpparin uudistamisen. Tyylikkailla laatoilla ilmetta kylpyhuoneeseen. Jos haluat laatoittaa kylpyhuoneesi trendi-tietoisesti, valitse suuret valkoiset tai harmaansavyiset laatat. Unohda. 26. Toukokuu laatoitus ideoita kylpyhuoneeseen yms Lahettanyt.

3. Kesakuu Jokin aika sitten esittelin blogissani aitini hienoa ideaa kerata hiekkaa eri lomakohteista ja pullottaa ne kauniisiin koristepulloihin. Toinen asia. Laajin valikoima kylppari-ideoita Kun olet loytanyt suosikkisi laatoista ja kalusteista kylpyhuoneeseesi, varaa aika Kolme varttia kylpparille -tapaamiseen!. 21. Syyskuu Kylpyhuoneeseen ideoita. Mielenkiintoisia kylpyhuoneideoita House to Homen- sivuilta. Interesting bathroom ideas from the House to Home. 19. Huhtikuu Kuva: Suomen Tervaleppa Oy Kevaan sisustuslehdista ja alan ammattilaisten kirjoittamana loytyy useita artikkeleita ja ideoita kylpyhuoneen. 2. Helmikuu Alla on ideoita kylpyhuoneeseen kolmella eri teemalla. lasten kylpyhuoneessa latrataan ja leikitaan, oma hemmotteluhetki vaahtokylvyssa voi. Muovitapetit kuluvat ja irtoavat (ainakin liian suuressa ilmankosteudessa). ammeen pinta hiotaan vaarilla puhdistusaineilla. maalatut seinapinnat hilseilevat. 4. Marraskuu Kaakelikeskus esittelee jatkoa suositulle 50 ideaa laatoituksiin -esitykselle. Kylpyhuoneen ylellisyysvaikutelma voidaan luoda esimerkiksi. 11. Marraskuu Ideoita kylpyhuoneeseen? Oma kolmiomme Toolossa on myynnissa ja olemme etsiskelleet omakotitaloa hieman kauempaa. Hautasimme jo. 5. Elokuu Pienia ideoita kylpyhuoneeseen ja saunan terassille. Vaikka ulkona on viela taysi kesa, oli eilen aika palata tyoarkeen. Mannaviikkojen keleilla. Usein kylpyhuoneen sisustus jatetaan viimeiseksi ja kaikkein vahimmalle huomiolle. Pienillakin ideoilla saa kuitenkin aikaiseksi huomattavaa piristysta. Opi kuinka sisustat pienen ja kapean kylpyhuoneen seka kylpytilan. Katso IDO kylpyhuonetuotteilla sisustettuja kylpyhuoneita.

11. Marraskuu Kylpyhuoneen remontissa pyykkihuolto piilotettiin seinakkeen taakse. Tee onnistunut kylpyhuoneremontti - katso ohjeet!. 17. Marraskuu Laatoitusideoita kylpyhuoneisiin. Kylpyhuonetilanlaatoissa on valtavasti valinnan varaa. Saatavina on laattoja jokaiseentyyliin. Taman syksyn. Kylpyhuone, sauna, wc ja kodinhoitohuone -remontti Paritalo, Pohjois-Tapiola. Kylpyhuoneremontti. Kylpyhuone ja sauna -remontti Rivitalo, Pahkinarinne.

Rakkaudella, Hannele: Ideoita kylpyhuoneeseen?

26. Huhtikuu Pieni ja ahtaantuntuinen kylpyhuone on monen asunnon sisutuksen kompastuskivi. Helposti toteutettavilla muutoksilla luot pieneen. Vinkkeja ja ideoita kylpyhuoneen laatoitukseen ja kalusteisiin. Deco, Tapas and Oxfords.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.