torstai 29. elokuuta 2013

Valmis perennapenkki

Aloittelijan ensimmainen kukkapenkki. apua! - puutarha.net

Valmiit Perennapakettimme ovat helppo keino aloittelijallekin onnistua kauniin ja kestavan perennapenkin luomisessa. Valikoimaan paaset tutustumaan. Valmis Perennapenkki, Valmi Perennapenkki. Valmis perennapenkki III: Valmis Perennapenkki, Valmi Perennapenkki. Found on viherpeukalot.fi. Maria Jii. Purppuraunelma-perennapenkki. Suunnittelimme valmiin perennapenkin, jonka kasvit ovat yhteensopivia niin vareiltaan kuin kasvuvaatimuksiltaankin.

Perenna/kasviryhmia erilaisiin olosuhteisiin. Kaikenlaisia valmiita suunnitelmia on tullut tallenneltua koneelle,kun on mietiskellyt oman pihan istutuksia. Itsekin juuri pistin yhden penkin uusiksi ja nyt alkaa pikkuhiljaa olla valmista. Perennapenkki kannattaa suunnitella siten etta taakse tulee pitkaksi kasvavia ja. 6. Lokakuu Perennapenkki toiseen kohteeseen. Lisannyt Henni - Puutarha49 — Kukkapenkki tilaustyona valmis kukkapenkki. Kevaalla ja kesalla on. 7. Kesakuu Jos se on kuohkeaa puutarhamultaa, lisaa hieman multaa ja penkki on valmis. 2 Reunuskasvi tarvitsee 30 senttia, keski-kokoinen perenna. 20. Toukokuu Perennapenkin toteutus. Tama on Mummonmokki-tyylisen Muonamiehen mokki - Lahes valmis kukkapenkki. Lopuksi maa moyhittiin ja. 10. Kesakuu Perennapenkin uudistaminen onnistuu kolmenkymmenen asteen sen jalkeen perennapenkki onkin valmis - ainoastaan taimet puuttuvat!. Jos pidat kukista, on puutarhurimme suunnittelema valmis perennapenkki helpoin tapa varmistaa kukinta koko kesaksi ja vuosiksi eteenpain. Jos haluat. 17. Toukokuu Perennapenkki pystyyn! :). Jaksoin tanaan viimein innostua perennapenkin perustamisesta. Tai itse Voi kunpa taa olisi jo valmis! :). Reunustat aina silloin kun jotain kivaa keksit ja sopivaa reunakasvia kohdalle sattuu. Sielta sun taalta kun vahan laittelet niin yht.akkia huomaatkin jotta -valmis-. 26. Kesakuu Tilasin viherpeukaloilta perennapenkin (numero 1), johon kuului mirrinminttu, verikurjenpolvi, paivanlilja ?Minstrel Boy?, valkoinen. 13. elokuu Uusi kukka- eli perennapenkki nayttaa nyt talta. tulee kuivumaan pystyyn noin 2-4 vuoden sisalla, jonka jalkeen se on valmis kaadettavaksi. 12. Toukokuu Ja itse asiassa minustakin, juuripaakuista istutettu perennapenkki Kiva kukkapenkki, on mukavaa kun saa samantien lahes valmiin nakoista. 30. Marraskuu Kiven takana oli perennapenkki. Kun varjoisampi penkki oli valmis ja suuremman penkkipuolen ensimmainen multakerros oli levitetty. 14. Elokuu Jos kuukauden sisalla on hommat valmiit, niin ollaan vasta syyskuun puolivalissa. Siihen siis tahdataan. Tuosta vanhasta OmaPiha-lehdesta.

Hellia hetkia, karpaloretkia: Perennapenkki pystyyn! :)

3. Kesakuu Perennapenkin perustaminen ei mennyt ihan toiveiden mukaisesti ja itku meinasi tulla - toita Uusi perennapenkki viimeistelya vaille valmis. Valmis kivireunus ja paikka perennoille… ja perennat istutettu. Jalopahkamo viihtyy aidan varjossa. Tassa perennapenkissa ei ole kitkemiselle tarvetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.